Πατρινά και… άλλα

Αλλά η επιλογή του Ριγανόκαμπου έχει ξεσηκώσει τους κατοίκους των περιοχών Εγλυκάδας, Ριγανόκαμπου, Γλαύκου και ετοιμάζουν για την προσεχή Τετάρτη κατάληψη της Περιμετρικής. Πάντως το όλο θέμα δεν είναι από αυτά που λύνεις με τη μία. Η δική μας εκτίμηση είναι πως κυρίως χρειάζεται η θωράκιση του λιμανιού. Έτσι οι λαθρομετανάστες θα απογοητευτούν και φυσικά θα εγκαταλείψουν την ιδέα της Πάτρας.

Και τώρα να πούμε και δυο λόγια για την πολύκροτη υπόθεση της «Πελοποννήσου». Μεθαύριο Τρίτη, όπως είχαμε γράψει, θα συνεδριάσει το ΔΣ της εταιρείας στο οποίο θα τεθούν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Ένα από αυτά θα είναι και η ουσιαστική ανάληψη του μάνατζμεντ από τους νέους ιδιοκτήτες. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, η οποία θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα στην ιστορική εφημερίδα. Οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε ηγετικό επίπεδο… Κυρίως τους νέους ιδιοκτήτες φαίνεται να τους απασχολεί το κομμάτι του μάρκετινγκ. Έχει κριθεί ότι ο τομέας αυτός πάσχει πολύ.
Ακόμα και στη δημοσιογραφική ομάδα υπάρχουν ζητήματα. Μάλιστα οι κ. Λάλας και Πανόπουλος επιθυμούν να προχωρήσουν γρήγορα σε διορθωτικές κινήσεις ώστε να προλάβουν το ενδεχόμενο ενδυνάμωσης των άλλων τοπικών ΜΜΕ.


Σχολιάστε εδώ