Φοβούνται τον εμφύλιο

Στο κενό έπεσαν οι μεσολαβητικές προσπάθειες για να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στα μέλη του Σούπερ 3 και τον Λάμπρο Σκόρδα. Κυρίως επειδή την ίδια ώρα έδρασαν και όσοι είχαν τεθεί την τελευταία διετία στο περιθώριο από τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ, που φαίνεται να πληρώνει την έλλειψη εμπιστοσύνης προς πρώην συνεργάτες του. Στις περισσότερες περιπτώσεις, βέβαια, ο Σκόρδας δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος, αλλά δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι όσοι τον έχουν ζήσει από μέσα μπορούσαν να τον φθείρουν πιο εύκολα.
Ο επόμενος μήνας, ασφαλώς, και θα ‘ναι καθοριστικός για τον πρόεδρο της «κίτρινης» ΠΑΕ. Γι’ αυτό και προσπαθεί να αξιοποιήσει το γεγονός ότι οι οργανωμένοι οπαδοί δεν έχουν καταλήξει ακόμα στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την προεδρία της Λέσχης Φίλων Άρη και συνεπώς της ΠΑΕ.
Η αντιπαράθεση των δύο πλευρών, πάντως, δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της ομάδας. Από τη μία προσεγγίζει παίκτες ο Σκόρδας και από την άλλη οι οργανωμένοι οπαδοί μέσω δικών τους ανθρώπων κάνουν προτάσεις σε άλλους υποψήφιους. Έτσι, προκαλείται ένα μπάχαλο που πλήττει το προφίλ που έχουν δημιουργήσει οι «κίτρινοι» τα τελευταία χρόνια.
Η αβεβαιότητα για το μέλλον έχει δημιουργήσει χάσμα και μέσα στα αποδυτήρια. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, που αρχίζουν να παίρνουν το μέρος της μίας ή της άλλης πλευράς και, όπως όλα δείχνουν, ο διχασμός θα επεκταθεί σε κάθε τομέα του Άρη.


Σχολιάστε εδώ