τα άνθη του κακού

Αθώος δηλώνει ο Παυλίδης και βέβαιος ότι τελικώς δεν θα παραπεμφθεί. Κι ο «Τιτανικός» όταν ξεκίνησε έδειχνε αβύθιστος!

Κατά συνείδηση θα ψηφίσουν οι βουλευτές της ΝΔ για τον Παυλίδη. Πρώτη φορά στα χρονικά έπονται της Ανάστασης οι… Απόκριες!

Ενώ στο ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ της παραπομπής, αλλά θα ψηφίσουν κατά συνείδηση και κατά βάθος… θαυμάζουν τον Παυλίδη.

Εκτάκτως γιορτάζουν τα Κούλουμα κι όλον τον υπόλοιπο χρόνο έχουν Καρναβάλι.

Α, ούτε ο Ρουσόπουλος ανησυχεί για τις εξελίξεις στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Αν ήταν στον «Τιτανικό» θα έπαιζε πιάνο στους καρχαρίες.

Τα καλά τα μέτρα κ. Παπαθανασίου θα (σας) τα… πάρει ο λαός στις εκλογές!

Ζήμενς, Παυλίδης, Βατοπέδι… Α, ναι, είναι βέβαιο ότι ο Καραμανλής δεν σκέφτεται διπλές εκλογές, αλλά μόνιμες διακοπές.

Με τις «άκρες» που έχει στις άγονες γραμμές ο Παυλίδης, δεν θα δυσκολευτεί να βρει και πλοίο για τη Γη του Πυρός. Όπου θα φθάσει τρέχοντας για να σωθεί…

Ο μεν Αβραμόπουλος καταγγέλλει την εκλογολογία κι ο Λυκουρέντζος δηλώνει ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία. Διαγωνισμό με ανέκδοτα κάνουν;

Γιατί λένε μετά βεβαιότητος ότι τον Καραμανλή θα τον διαδεχθεί είτε η Ντόρα είτε ο Σαμαράς; Υπάρχει πάντα και η χρυσή εφεδρεία του κ. Ιωάννη Βαρβιτσιώτη.

Στο περίφημο Λόντον Σκουλ οφ Εκονόμικς κλήθηκε να μιλήσει ο Γιωργάκης. Αν και το κακό για το πανεπιστήμιο είχε ξεκινήσει παλαιότερα. Όταν δίδασκε εκεί ο… Αλογοσκούφης!

Φαντάζεστε ωστόσο το δράμα εκείνων που διδάχτηκαν από τον Αλογοσκούφη και άκουσαν και τις απόψεις Παπανδρέου; Θα φάνε μια περιουσία στους ψυχίατρους.

Πρώτα θα διαλυθεί η Ευρώπη και μετά θα πάψει να είναι ευρωβουλευτής η Ρόδη Κράτσα. Είναι κάτι σαν τη… Λίτσα Πατέρα των Βρυξελλών.

Κι ως γνωστόν δεν νοείται… πρωινάδικο χωρίς μαγειρική και ζώδια!

Μέχρι την Ινδία έφθασε ο Μιχ. Λιάπης, διερευνώντας το ενδεχόμενο υποψηφιότητας στην Α΄ Περιφέρεια Νέου Δελχί. Γιατί στη Β΄ Αθηνών…

Να βάλει φυλακή τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είναι μπλεγμένα στη Ζήμενς θέλει η Δαμανάκη. Σου λέει τόσοι που είναι θα μείνουμε εμείς κι εμείς να αναλάβουμε τα υπουργεία.

Ερωτευμένος με τη Βάσω δήλωσε ο Καρατζαφέρης. Ο… αγαπητικός της Βοσκοπούλας (που φόρεσε «Φέντι» και νομίζει πως είναι ανιψιά της Άννας Παναγιωταρέα).

Ας μην ανησυχεί για το πολιτικό μέλλον του ο Παπουτσής. Το έχει πει κι ο Χεμινγουέι: Οι ανιαροί άνθρωποι είναι κατά κανόνα ευτυχισμένοι.

Σε μια προσπάθεια συμψηφισμού με τη ΝΔ για το μεγάλο σκάνδαλο της Καθαρής Δευτέρας (όταν ο Ρουσόπουλος είχε κλέψει τρεις λαγάνες από τη Παναγία Σουμελά).

Συγκλονιστικό: Αποκαλύπτει ο Καρχιμάκης ότι τα 30 αργύρια του Ιούδα ήταν «μίζα» στον Πόντιο Πιλάτο για την άγονη γραμμή Κανά – Ιερουσαλήμ (με κανόε-καγιάκ…).

Το κακό με την επόμενη ημέρα είναι ότι θα μας φανεί χειρότερη από την προηγούμενη…

Δείγμα υψίστης γενναιότητας η απόφαση του Βουλγαράκη να γράψει βιβλίο. Παρότι γνωρίζει πως τελικώς θα πάει αδιάβαστος.

Χριστός Ανέστη, αλλά παραδόξως το ΠΑΣΟΚ δεν ζήτησε Εξεταστική Επιτροπή.

Το ʼ93 η ΝΔ έπεσε από τον Συμπιλίδη, τώρα κινδυνεύει από τον αυλίδη. Αλλά ως γνωστόν, όταν η κωμωδία επαναλαμβάνεται, καταντάει φάρσα.


Σχολιάστε εδώ