Μήνυμα προς Μπάγεβιτς!

Τους αποδέκτες της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για τον ρόλο του Νίκου Νοτιά αναζητούσαν όλοι την Τετάρτη και την Πέμπτη. Το μυαλό των περισσοτέρων πήγε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά ένας από τους βασικούς αποδέκτες ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στα αυτιά κάποιων παραγόντων μπήκαν… ψύλλοι για τις επαφές του «Ντούσκο» με επιχειρηματίες, τους οποίους προσπάθησε να πείσει να μπουν στην ΠΑΕ. Οι φήμες υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν επιβεβαιώνονταν. Όταν, όμως, τα στελέχη της ΠΑΕ διασταύρωσαν τις πληροφορίες και έμαθαν επίσης ότι ο Μπάγεβιτς τονίζει την ανασφάλειά του επειδή Νοτιά ακούει, αλλά Νοτιά δεν βλέπει, οι παράγοντες της «Ένωσης» κινητοποίησαν τον μεγαλομέτοχο.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι διοικούντες τον «δικέφαλο» ήθελαν τον προπονητή και τους παίκτες συγκεντρωμένους στον τελικό του Κυπέλλου. Επειδή φοβήθηκαν ότι από τις ενέργειες Μπάγεβιτς υπήρχε ο κίνδυνος να προκληθεί ανασφάλεια στα αποδυτήρια, οι παράγοντες ζήτησαν από τον Νοτιά να παίξει τον ρόλο του αφεντικού και να δείξει ξεκάθαρα ότι υπάρχει εγγυητής για την οικονομική επιβίωση της επόμενης μέρας.
Η εμφάνιση του Νοτιά, πάντως, απειλεί ανοικτά τη μεταγραφική δραστηριότητα της ΑΕΚ. Διότι έως σήμερα, ο Μπάγεβιτς μιλούσε προσωπικά με τους υποψήφιους στόχους, στους οποίους άφηνε να εννοηθεί ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στην «Ένωση» από τον Μάιο. Αλλά μετά την πρόσφατη εξέλιξη, ακόμα και ποδοσφαιριστές που εξέφραζαν την προτίμησή τους στον «Ντούσκο» δείχνουν επιφυλακτικοί, καθώς εκτιμούν ότι τα οικονομικά δεν επιτρέπουν στον «δικέφαλο» υψηλές πτήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.


Σχολιάστε εδώ