Κάτι τρέχει με Σαλπιγγίδη

Ακούγεται ολοένα και περισσότερο το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη Θεσσαλονίκη και ο κόσμος του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αμηχανία. Έως σήμερα, όλες οι κινήσεις του Θοδωρή Ζαγοράκη έγιναν αποδεκτές από τους οπαδούς, οργανωμένους και μη. Αλλά το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο διεθνής φορ στον «δικέφαλο» απειλεί την ενότητα της εξέδρας, η οποία αποτελεί και τον αιμοδότη της ΠΑΕ, κατ’ ομολογία και του προέδρου της.
Όλοι, άλλωστε, θυμούνται ότι στο φιλικό Ελλάδας – Ισπανίας προς τιμήν του Ζαγοράκη, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν με τον χειρότερο τρόπο τον «Σάλπι», ο οποίος αγωνίστηκε για να τιμήσει τον πρώην αρχηγό της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004. Από τότε, βέβαια, έχουν περάσει δύο χρόνια και πολλές πληγές επουλώθηκαν. Αλλά ο Σαλπιγγίδης παραμένει ανεπιθύμητος για τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Για τον Ζαγοράκη, όμως, η επιστροφή του είναι και ένα προσωπικό στοίχημα και σκοπεύει να εξαντλήσει τα περιθώρια. Από τον Παναθηναϊκό, άλλωστε, έχει δεχθεί κρούση τόσο για τον Μουσλίμοβιτς, όσο και για τον Κοντρέρας. Και στις δύο περιπτώσεις, το όνομα του Σαλπιγγίδη έπαιξε μεταξύ των ανταλλαγμάτων και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι οι προτάσεις είναι συμφέρουσες για την ομάδα του.
Στο μεταγραφικό παζάρι, οι Ζαγοράκης και Βρύζας ενημερώθηκαν για δύο εξαιρετικές περιπτώσεις ταλέντων από την αγορά της Σερβίας. Μέσα στην εβδομάδα, μάλιστα, ενδέχεται να ταξιδέψει ο τεχνικός διευθυντής του «δικέφαλου» με στόχο να ολοκληρώσει τις δύο μεταγραφές.


Σχολιάστε εδώ