Ερωτηματικό ο Σχορτσιανίτης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας με την ομάδα του Πειραιά να προέρχεται από το εκπληκτικό σερί 25-1 στην κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Σερί που αποτελεί την καλύτερη επίδοση από την ημέρα που ο ΕΣΑΚΕ ανέλαβε τη διοργάνωση του πρωταθλήματος.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δείχνει ότι έχει βρει τη «χημεία» της ομάδας του. Παράλληλα προσπαθεί με ειδικό πρόγραμμα να διατηρήσει σε καλή κατάσταση και τον Τζενάρο Πάργκο, ο οποίος αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα και συνεπώς προέρχεται από αγωνιστική απραξία.
Στο Βερολίνο, ωστόσο, το μεγάλο ερωτηματικό των «ερυθρολεύκων» θα ‘ναι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Όσοι έχουν δει το τελευταίο διάστημα τον διεθνή σέντερ έχουν να λένε για τη θεαματική αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά ακόμα δεν φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του «δράκου». Η παρουσία Πέκοβιτς στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, μπορεί να διαφοροποιήσει τον σχεδιασμό του Γιαννάκη προς όφελος του «Σόφο», ο οποίος μπορεί και να αποδειχθεί «καταλύτης» στον ημιτελικό της Παρασκευής.


Σχολιάστε εδώ