Απλώς περιμένει καλύτερη πρόταση από Ισπανία…

Ενώ από την πειραϊκή ΠΑΕ διοχετεύθηκε προ ημερών η πληροφορία ότι ο Ισπανός συμφώνησε σε όλα για δύο χρόνια με τον Σωκράτη Κόκκαλη, στη συνέχεια κάποια «παπαγαλάκια» διένειμαν την «είδηση» ότι ο προπονητής περιμένει και την Κούπα στον επικείμενο τελικό για να ανεβάσει τις απαιτήσεις του. Ναι, αλλά σε περίπτωση που χάσει από την ΑΕΚ το τρόπαιο στο ΟΑΚΑ στις 2 Μαΐου, τι θα γίνει; Αστεία πράγματα!
Όπως και η δήθεν αναμονή του μάνατζερ Ινιάκι Ιμπάνιεθ που έρχεται για να διαπραγματευθεί με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Χρυσικόπουλο. Το βέβαιο είναι ότι ο Βάσκος κάτι άλλο περιμένει. Κι αυτό όπως αποκαλύφθηκε είναι το ζωηρό ενδιαφέρον της Σεβίλλης, εκτός από εκείνο της Ατλέτικο, για συμφωνία με τον νεαρό τεχνικό. Το πρωτάθλημα στην Ισπανία έχει ακόμα αρκετές αγωνιστικές και έτσι εξηγείται η προσπάθεια να κερδίσει χρόνο. Εννοείται ότι η Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι ασυγκρίτως καλύτερη και πιο ελκυστική ιστορία απʼ αυτήν της ελληνικής Σούπερ Λίγκας.
Ο Ερνέστο μπήκε ήδη στο ρωμαίικο πνεύμα και τραβάει σε μάκρος τις διαπραγματεύσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το σκηνικό στην Ιβηρική Χερσόνησο. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια.
Όσο για τον Σωκράτη, νομίζουμε ότι μέχρι στιγμής βγαίνει βαριά ηττημένος στα σημεία από την υπόθεση και γι’ αυτόν τον λόγο τα ‘χει «πάρει στο κρανίο». Μάλιστα, ψάχνει για λύση πάλι από την Ισπανία σε αντικατάσταση του Βαλβέρδε. Ζήτημα ημερών είναι, πάντως, το τελευταίο επεισόδιο στο «σίριαλ» που απασχολεί τον «ερυθρόλευκο» κόσμο.


Σχολιάστε εδώ