Τονωτική ένεση στον τουρισμό από την Εργατική Εστία

Με απόφαση της υπουργού Απασχόλησης – Κοινωνικής Προστασίας Φάνης Πάλλη – Πετραλιά, χορηγούνται από τον Οργανισμό 750.000 δελτία Κοινωνικού Τουρισμού, που θα ισχύσουν έως και τις 8 Ιανουαρίου 2010. Για την παραλαβή των δελτίων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν βιβλιάριο ασθενείας και αστυνομική ταυτότητα. Επειδή όμως η χορήγηση του δελτίου θα γίνει με αλφαβητική σειρά θα πρέπει να ενημερωθούν σχετικά από τα τοπικά γραφεία της Εργατικής Εστίας. Όσοι δεν πάρουν εγκαίρως τα δελτία, θα μπορούν να τα προμηθευτούν οποιαδήποτε μέρα, μετά την Παρασκευή 8 Μαΐου.

Στα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού του 2009, συμμετείχαν ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων από 5 αστέρων και κάτω, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα 4 κλειδιών μέχρι και 2 κλειδιών, παραδοσιακά καταλύματα Αʼ και Βʼ τάξης, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες και κάμπινγκ με παροχή ημιδιατροφής. Σημειώνεται ότι ο κάτοχος δελτίου Κοινωνικού Τουρισμού, έχει τη δυνατότητα πρωινού, γεύματος, επτά (7) διανυκτερεύσεων, με ημερήσια οικονομική συμμετοχή ανάλογα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες της κατηγορίας καταλύματος και τη χρονική περίοδο συμμετοχής του.

Η χορήγηση των δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού ξεκίνησε για τους δικαιούχους που απογράφηκαν από τις 3 Νοεμβρίου μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2008. Οι υπηρεσίες του Οργανισμού λειτουργούν σε πανελλαδική κλίμακα από τις 8 π.μ. – 3 μ.μ. προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή χορήγηση των δελτίων σε εργαζόμενους και συνταξιούχους.


Σχολιάστε εδώ