Σκληρή μάχη σε μπάλα, πολιτική και μουσική

Το «Π» σήμερα, όπως έχει καθιερώσει, παρουσιάζει το πανόραμα της μέτρησης των τελευταίων τριμήνων με τα στοιχεία για 42 ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ο ΣΚΑΪ είναι καθαρά πρώτος και με ανοδική πορεία στο 11,7% , έχοντας απώλειες μόνο τον Φεβρουάριο στο 11,1% , ενώ ο Λάμψη επανέκαμψε φτάνοντας ξανά στην τρίτη θέση πίσω από τον Ρυθμό. Με διαφορά τουλάχιστον μιας μονάδας ο Kiss τέταρτος, ενώ στη δεκάδα είναι ακόμη ο NovaΣπορ FM, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Derti, ο Μελωδία, ο Δρόμος και ο Δίεση.

Άνοδος του MAD

-Στους ενημερωτικούς ο NovaΣπορ FM επανήλθε στη δεύτερη θέση με 7,6% και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ είναι σε απόσταση αναπνοής στο 7,5%. Ο Real ακολουθεί με 5,7%, ενώ ο ΑΝΤ1 υποχώρησε στο 4,2%. Μεγάλη πτώση και για τον Alpha, από 4% στο 2,9%, ποσοστό στο οποίο σκαρφάλωσε ο City. Με 2,7% ο Sentra, με 2,5% η ΝΕΤ, με 2,3% ο Flash και στο 1% ο Arrena.

-Στη μάχη των μουσικών ο Ρυθμός κερδίζει καθαρά με 9,3% τον Λάμψη ο οποίος είναι στο 8,6%, ενώ ο Kiss έχασε λίγο έδαφος και έπεσε από το 8,2% στο 7,6%.

Ο Derti αντιθέτως κάλυψε το χαμένο έδαφος και από το 5,9% του Ιανουαρίου σκαρφάλωσε στο 7,4%. Ο Μελωδία με άνοδο στο 7% κερδίζει την κόντρα με τον Δίεση, ο οποίος τον Φεβρουάριο τον είχε περάσει φτάνοντας στο 6,9% . Το MAD Radio έχει ανοδική πορεία. Από 3,2% τον Ιανουάριο του 2009 έφτασε τον Μάρτιο στο 3,7% με μια μικρή πτώση τον Φεβρουάριο.

-Πτώση των ροκ σταθμών. Ο RED από 6,7% έπεσε στο τρίμηνο στο 5,4%. Ο Rock χάνει μία μονάδα και από το 5,6% πέφτει στο 4,6%

-Επίσης έχουμε δύο καινούργιους νεανικούς σταθμούς στη μέτρηση. Ο Freedom του ομίλου Γ. Αλαφούζου πιάνει 2,2% , ο Atlantis για πρώτη φορά στη μέτρηση 1,1%, ενώ το Κόκκινο, που έχει επίσης νεανικό κοινό είναι στο 1%.


Σχολιάστε εδώ