Προτεραιότητα Πηλαδάκη σε Κοτσόλη και Ζουράφσκι

Το Α και το Ω σε μια ομάδα είναι ο τερματοφύλακας και ο σέντερ φορ. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Κώστας Πηλαδάκης και γι’ αυτό σκοπεύει να εγκαινιάσει τη μεταγραφική περίοδο με την τακτοποίηση των συμβολαίων των Στέφανου Κοτσόλη και Ματσέι Ζουράφκσι. Άλλωστε, οι δύο παίκτες είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της καλής πορείας της ΑΕΛ. Ο Κοτσόλης για τέταρτη συνεχή χρονιά υπερασπίζεται επάξια την εστία, ενώ ο Ζουράφσκι είναι το βαρύ πυροβολικό της επιθετικής γραμμής και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 8 γκολ.

Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Κοτσόλη καθώς λήγει το συμβόλαιό του και ήδη βρίσκεται στις λίστες αρκετών μεγάλων ομάδων, γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα τον Πηλαδάκη. Ήδη έχει γίνει διερευνητική συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους μετά τα μπαράζ.
Ο Ζουράφσκι δεσμεύεται με ένα συμβόλαιο ενός ακόμα χρόνου με την ΑΕΛ, αλλά δέχεται δελεαστικές προτάσεις, κυρίως από τις μεγάλες ομάδες της χώρας του και τις οποίες λαμβάνει σοβαρά υπόψη. Εξελίξεις αναμένονται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.


Σχολιάστε εδώ