Προς εκτόνωση η ένταση στον Άρη

Ο Λάμπρος Σκόρδας ξεκαθάρισε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία, αλλά την ίδια ώρα τα μέλη της Λέσχης τελούν ουσιαστικά υπό ομηρία, διότι αφενός διαπιστώνουν καθημερινά τη διάσταση απόψεων ανάμεσα στους συνδεσμίτες και τη διοίκηση κι αφετέρου αντιλαμβάνονται ότι μπορεί να διχαστεί η Λέσχη και να βρεθούν οι «κίτρινοι» σε δίνη προβλημάτων.
Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει μεσολαβητικές προσπάθειες από κοινούς γνωστούς με προφανή στόχο να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να εκτονωθεί η ένταση. Τόσο ο Σκόρδας όσο και οι επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών δείχνουν διάθεση να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να κάτσουν να συζητήσουν. Φυσικά και οι δύο πλευρές στέλνουν μηνύματα ότι δεν πρόκειται να αποκλίνουν από τις θέσεις τους, αλλά οι μεσολαβητές εκτιμούν ότι «θα τα βρουν από τη στιγμή που θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι».

Ο Σκόρδας, πάντως, δεν μένει αδρανής. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, ο νυν πρόεδρος έχει ήδη κλείσει τέσσερις παίκτες, τους οποίους θα ανακοινώσει εφόσον κερδίσει στις αρχαιρεσίες της Λέσχης. Πρόκειται για δύο Έλληνες και ισάριθμούς ξένους, επιλογές του Κίκε Ερνάντεθ.


Σχολιάστε εδώ