Πατρινά και… άλλα

Αμέσως μετά το Πάσχα ο Ανδρέας Καράβολας θα ανοίξει τα χαρτιά του. Ο τέως δήμαρχος έχει μείνει σιωπηλός μέχρι σήμερα. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι σφόδρα δυσαρεστημένος από την πολιτική Φούρα, αλλά και από την τακτική απαξίωσης του έργου του από τον νυν δήμαρχο.

Οι κ. Λάζαρης, Κασσίμης και Καραχάλιος τα έψαλαν στον δήμαρχο Πατρέων γιατί ήταν επικριτικός σχετικά με την πολιτική απαλλοτριώσεων που είχε ακολουθήσει η δημοτική ομάδα Καράβολα τα προηγούμενα χρόνια.

Υπάρχουν πολλές καταγγελίες για μια υπηρεσία στην Πάτρα. Κάποια υπάλληλος, μας λένε, το παίζει αυτοκράτειρα! Για μαζέψου, μαντάμ, γιατί εμείς σίγουρα θα τα βγάλουμε όλα στο φως!

Λοιπόν, συστήθηκε η εκλογική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στον νομό. Ε και; Γιατί, μήπως θα κάνουν τίποτα; Απλώς θέλουν να υποδηλώσουν την πολιτική τους τάχα παρουσία στην ηγεσία του κόμματος… Λέμε τώρα…

Μάθαμε ότι ο περιφερειάρχης κάλεσε τους πολιτευτές του κυβερνώντος κόμματος προκειμένου να συντονιστούν εν όψει ευρωεκλογών. Αργήσατε, κύριε, και αν η ΝΔ φάει μαύρο στην περιοχή θα έχετε την ίδια τύχη με τον προηγούμενο…
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!


Σχολιάστε εδώ