Να μη δεχόμαστε παθητικά τις οδηγίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Κύριε Διευθυντά,

Οι Αμερικανοί έχουν αναγορεύσει τους εαυτούς τους αδιαφιλονίκητα αφεντικά της οικουμένης, στην οποία όλοι οι άλλοι λαοί πρέπει να υπακούουν χωρίς την παραμικρή αντίρρηση!

Πήγε ο κ. Ομπάμα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και πρόσταξε τους Ευρωπαίους να δεχτούν την πλήρη ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ! Στόχος των

Αμερικανών είναι βέβαια, η διάλυση της ΕΕ κι αν ενταχθεί η Τουρκία αυτό είναι απόλυτα βέβαιο.

Οι Αμερικανοί στέλνουν κάθε χρόνο τις εκθέσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε διάφορες χώρες, τις οποίες προφανώς θεωρούν υποτελείς και ομιλούν για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μειονοτήτων, πραγματικών ή φανταστικών.

Τις μειονότητες οι Αμερικανοί τις χρησιμοποιούν σαν όπλα εναντίον των λαών και οι εκθέσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είναι συνήθως προοίμια για νέες επεμβάσεις, νέα αιματοκυλίσματα, νέους κατακερματισμούς κρατών! Το να ομιλούν βέβαια οι Αμερικανοί για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι αστείο και συγχρόνως τραγικό.

Το περίεργο όμως είναι ότι οι διάφορες χώρες που δέχονται τις εκθέσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν αντιδρούν με τον σωστό τρόπο, αλλά απλώς ψελλίζουν κάποιες δικαιολογίες, δεχόμενες έτσι τον ρόλο του υποτελούς.

Ο σωστός τρόπος, νομίζω, θα ήταν να ετοιμάσουν και τα δικά τους υπουργεία Εξωτερικών εκθέσεις για τη φοβερή συμπεριφορά των Αμερικανών προς τις άλλες χώρες, για το μακελειό τόσων λαών, αλλά και για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ και να τους τις στέλνουν!

Είναι πολύ θλιβερό να υπάρχει στην εποχή μας αυτή η τρομερή καταπίεση των λαών από τους Αμερικανούς. Ούτε η Αρχαία Ρώμη δεν συμπεριφερόταν έτσι!

Φιλικά
Α.Ζ.


Σχολιάστε εδώ