Η «μαύρη λίστα» του Τεν Κάτε!

Με άλλους απευθείας και με κάποιους μέσω των ατζέντηδων που τους εκπροσωπούν. Σε αρκετές περιπτώσεις, το στέλεχος των «πρασίνων» βρήκε κλειστές πόρτες. Με πλέον χαρακτηριστική περίπτωση αυτήν του διεθνούς ιταλού φορ Ιακουίντα, ο οποίος αποτελεί και την πρώτη επιλογή του Χενκ Τεν Κάτε.

Σε όλες τις υποθέσεις, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ρίχνουν στο τραπέζι σαν δέλεαρ την προοπτική της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Μόνον που η συγκεκριμένη προοπτική μόνο σίγουρη δεν είναι και οι διάφοροι μάνατζερ, αλλά και οι παίκτες διατηρούν επιφυλάξεις. Είναι, ωστόσο, απόφαση των «πρασίνων» να ρίξουν στο παζάρι περίπου 25 εκατ. ευρώ και συνεπώς θα βρουν παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά.

Ο ολλανδός τεχνικός έχει ζητήσει επτά παίκτες, τους τρεις στον άξονα και τους υπόλοιπους στις πτέρυγες, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Από την έκβαση της μεταγραφικής δραστηριότητας θα εξαρτηθεί και ποιοι παίκτες θα φύγουν από την Παιανία.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο περιβάλλον του Τεν Κάτε, στη «μαύρη λίστα» βρίσκονται παίκτες που προκαλούν έκπληξη. Ασφαλώς ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του τους Ίβανσιτς, Μάντζιο, Γκούμα, Μουν και Μελίσση, ενώ θα ήθελε να δοθούν δανεικοί οι Ρουκάβινα, Κλέιτον και Νίνης εφόσον αποκτηθούν άλλοι παίκτες στις θέσεις τους.

Από τα ονόματα που προαναφέραμε, ο Γκούμας έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο και θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ενώ οι Κλέιτον, Ρουκάβινα δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παίξουν δανεικοί. Το ίδιο ισχύει και για τον Νίνη.

Οπότε αντιλαμβάνεται ο καθένας πως η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού στον Παναθηναϊκό θα είναι κουίζ για δυνατούς λύτες.


Σχολιάστε εδώ