ψιλά γράμματα

kkk Ρώτησαν πριν από λίγο καιρό τον πρόεδρο του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά αν θέλει να επενδύσει σε τηλεοπτικό σταθμό με αξιοζήλευτα ποσοστά και σημαντική ισχύ και ιστορία. Η απάντηση ήταν αρνητική. kkk Νέος, σε ηλικία, επιχειρηματίας, από τον χώρο της τηλεόρασης, είναι σε επικοινωνία εδώ και καιρό με την οικογένεια Μέρντοχ. Τι θα προκύψει, δεν είναι εύκολο να εκτιμήσουμε. kkk Στον Planet της Γιάννας Αγγελοπούλου διαφημίζεται η εμφάνιση του ηθοποιού Ρομπέρτο Μπενίνι στο Μέγαρο Μουσικής. Εντάσσεται ασφαλώς στην πολιτική της προσέγγισης Γιάννας Αγγελοπούλου, Χρήστου Λαμπράκη και Σταύρου Ψυχάρη. kkk Έγινε ή όχι η προαναγγελθείσα εδώ και καιρό συνάντηση του Αριστείδη Αλαφούζου με τον πρωθυπουργό; kkk Πολιτικός συντάκτης των «Νέων» ακούγεται πως φιλοδοξεί να αναλάβει την προεδρία της ΕΡΤ, σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ γίνει κυβέρνηση. Από τον ΔΟΛ, στην «Καθημερινή» και από εκεί ξανά στον ΔΟΛ; kkk Εφημερίδες: Φυλλάδια ενημέρωσης για την ανανεωμένη «Αυγή» και τον «Κόκκινο» μοίραζαν πιτσιρικάδες το περασμένο Σάββατο, έξω από το Μετρό στο Σύνταγμα. Η εφημερίδα βελτιώθηκε κατά πολύ, κερδίζει πόντους όμως όταν δίνει χώρο για ρεπορτάζ και όχι για σεντόνια απόψεων. kkk Ραδιόφωνο: Μια καλή ώρα σάτιρας και σχολίων δημιούργησε ο Planet καθημερινά στις 12 τα μεσάνυχτα με τον Τζίμη Πανούση (κλείνει 21 χρόνια στο ραδιόφωνο) και τον Κώστα Γιαννακίδη. kkk Internet: Είναι σίγουρο το κυβερνητικό στέλεχος πως δεν υπάρχει ζήτημα νομοθετικής παρέμβασης για τα μπλογκ; Διότι κατ’ εντολή του Κ. Καραμανλή, όπως πληροφορούμαστε, 3 άνθρωποι αναζητούν τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, με τη νομοθεσία περί Internet. kkk Εξακολουθούν να μην έχουν site οι ενώσεις των ιδιοκτητών σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Όμως και εκείνο της ΕΙΗΕΑ, είναι πλέον μάλλον παρωχημένο.
Από την άλλη πλευρά, η ΕΔΕΕ έχει. Στον χώρο όμως της διαφήμισης δεν υπάρχει συνδικαλιστική εκπροσώπηση των εργαζομένων στη διαφήμιση. kkk Περιοδικά: Κυκλοφόρησε σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή το «AdBOOK 2008-09», ο ετήσιος αναλυτικός οδηγός επικοινωνίας και marketing από τις εκδόσεις Direction.

ξΤηλεόραση: Γιατί οι άρχοντες της πρωινής ζώνης όταν βγάζουν στον αέρα τον νομάρχη δεν του κάνουν καμία σοβαρή ερώτηση για την περιφέρειά του; Η Θεσσαλονίκη αναστενάζει, αλλά στο κέντρο ο νομάρχης τοποθετείται για άλλα.


Σχολιάστε εδώ