Περικοπές και δείπνα με μενού… ελαστικοποιημένο

ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ άρχισαν από την ίδια την υπουργό Απασχόλησης… Είδα προχθές στη Βουλή τη Φάνη και τρόμαξα να τη γνωρίσω… Η μισή έχει μείνει… Έχει πέσει πολύ… πείνα!
Πάντως τα δείπνα, δείπνα… Συνεχίζονται στο όμορφο σπίτι της υπουργού στη Γλυφάδα. Σ’ ένα από τα τελευταία οι ομοτράπεζοι ήταν πρώτα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών κ. Δασκαλόπουλος, ο μεγαλέμπορος όπλων και άλλων δραστηριοτήτων κ. Λιακουνάκος και άλλοι πολλοί.
Όπως έμαθα… ελαστικοποιημένο ήταν το μενού, στα πλαίσια της ελαστικοποίησης της εργασίας… Συμπάσχουν, βλέπετε, όλοι για να μην έχουν παράπονο οι εργαζόμενοι…
oΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον Σταύρο Δήμα πρόκειται να έχει αυτές τις μέρες ο Καραμανλής. Θέμα, ποιο άλλο από να του προτείνει να τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ και για τα άλλα μετά από τις εκλογές θα τα δουν… Άγνωστες είναι οι διαθέσεις του Επιτρόπου μας…
oΚΑΤΑ Τʼ ΑΛΛΑ έχουν αρχίσει οι συσκέψεις του γραμματέα Λευτέρη Ζαγορίτη, με τους ευρωβουλευτές και άλλα στελέχη στη Ρηγίλλης, για τη μεγάλη επίθεση, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση της ΝΔ, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ που δείχνουν τα γκάλοπ.
oΩΣ ΠΡΟΣ τη σύνθεση του ψηφοδελτίου, μια σκέψη είναι να μη χαθούν η εμπειρία και οι γνώσεις που έχουν αποκτήσει οι νυν ευρωβουλευτές, που σημαίνει ότι κάποιοι θα παραμείνουν. Έτσι, αυτοί που φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» είναι οι δύο Μανώληδες, ο Μαυρομμάτης και ο Αγγελάκας, και πιθανότατα και η Ρόδη Κράτσα, που πάει για μακρά θητεία.
oΣΥΜΦΩΝΑ με πληροφορίες, η ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου προβλέπεται να γίνει στις 9 Μαΐου, που είναι η Ημέρα της Ευρώπης.
oΣΕ… κατάσταση σοκ ήταν οι περισσότεροι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ με το πέρας της ομιλίας του Αρ. Παυλίδη και το τελεσίγραφό του ότι «δεν παραιτείται, δεν ανεξαρτητοποιείται». Ειδικώς δε όσοι τις προηγούμενες ημέρες διακινούσαν τα σενάρια περί παραίτησης του βουλευτή. Όπως π.χ. ο Λ. Ζαγορίτης που περιφερόταν έκπληκτος στους διαδρόμους προσπαθώντας να καταλάβει τι είχε πάει στραβά. Σε σημείο να εμφανισθεί με μεγάλη καθυστέρηση στην αίθουσα της Ολομέλειας για να ψηφίσει. Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας στη Ρηγίλλης ήταν σίγουροι ότι ο κ. Παυλίδης θα παραιτηθεί. Μάλιστα έλεγαν χαρακτηριστικά ότι σε αντίθετη περίπτωση ο κ. Ζαγορίτης θα συγκαλούσε(!) το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος για να διαγράψει τον βουλευτή!


Σχολιάστε εδώ