ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

Ένας σημαντικός αριθμός πιστών ανθρώπων του Βασίλη Γκαγκάτση έχει ήδη απομακρυνθεί αν δεν έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο, ενώ αποσύρονται σταδιακά όλα τα εμπόδια που ανέκοπταν τη ροή ζεστού χρήματος υπό μορφή κρατικής ενίσχυσης και χορηγίας ΟΠΑΠ, προς τη Λεωφόρο Συγγρού. Μιλάμε για πασχαλιάτικο μποναμά που θα ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ ως πρώτη δόση της κρατικής οικονομικής στήριξης (θα φτάσει συνολικά στα έξι εκατομμύρια) και θα ακολουθήσουν κι άλλα «πακέτα» από την Κηφισού, όπου τα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού.

Στο προγραμματισμένο ραντεβού της περασμένης Τετάρτης ανάμεσα στα δυο «γκόλντεν μπόις» (Χατζηεμμανουήλ-Πιλάβιος) λύθηκαν όλα τα θέματα που εκκρεμούσαν και κυρίως αυτή η υπόθεση-αγκάθι με τον στοιχηματικό μηχανισμό, το «ευ αγωνίζεσθαι» που αποπειράθηκε να επιβάλλει η διοίκηση Γκαγκάτση. Το ύψος της χορηγίας της ΟΠΑΠ ΑΕ θα ανακοινωθεί όταν αντιμετωπιστούν κι άλλα ζητήματα (προπονητές, διαιτησία, αθλητική δικαιοσύνη) ορισμένα από τα οποία είχαν οδηγήσει στα χαρακώματα την Ομοσπονδία με την Πολιτεία. Πάντως, το εκλογικό δεν το αγγίζει η κυβερνητική πλευρά. Θα παραμείνει ως έχει αφού το επιθυμεί και η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Αυτή η στρατηγική της συστηματικής αποψίλωσης του «συστήματος Γκαγκάτση» καθόλου φυσικά δεν θα αρέσει στον πρώην πρόεδρο και πάλαι ποτέ παντοδύναμο αφεντικό του ποδοσφαίρου. Και τούτο γιατί ελπίζει, αν δεν πιστεύει, σε σύντομη επιστροφή του στον προεδρικό θώκο. Ίσως και με την ευκαιρία της Γενικής Συνέλευσης του καλοκαιριού. Άλλωστε, διαθέτει ακόμα ένα σημαντικό έρεισμα ανάμεσα σε ισχυρές ενώσεις. Έτσι, τουλάχιστον, κυκλοφορεί…


Σχολιάστε εδώ