μικρά δημοτικά

Διαστάσεις επιδημίας παίρνει η έκδοση πλαστών αδειών παραμονής σε παράνομους μετανάστες, σε ορισμένους δήμους όπου μάλιστα οι υπάλληλοι έχουν βάλει ταρίφα! Μετά τον Δήμο Μεταμόρφωσης πιάστηκε και στη Νέα Ιωνία υπάλληλος που εξέδιδε πλαστές άδειες. Επίσης, στον Δήμο Κηφισιάς οι εσωτερικοί έλεγχοι στο ΚΕΠ έβγαλαν λαβράκι! Αποκαλύφθηκε ότι ο υπάλληλος που ήταν υπεύθυνος για τα παράβολα που καταβάλλονταν για τις άδειες παραμονής έβαζε στην τσέπη του το 70% κάθε παραβόλου, ποσοστό που σύμφωνα με τον νόμο αποδίδεται στην εφορία. Με εντολή του δημάρχου Νίκου Χιωτάκη διεξάγεται ΕΔΕ.

Μαζί με τους κατοίκους της πόλης θα γιορτάσει το Πάσχα ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, αφού ο δήμος διοργανώνει ανήμερα της μεγαλύτερης γιορτής της Ορθοδοξίας, παραδοσιακό γλέντι στο κτήμα Καρέλλα, στο οποίο αναμένεται να δώσουν το παρών εκατοντάδες Μαρουσιώτες.

Τον ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που βρίσκεται σε αποθήκη του Δήμου Αθηναίων, ζητά από τον δήμαρχο Ν. Κακλαμάνη να τοποθετήσει σε περίοπτη θέση σε κάποιο σημείο της πρωτεύουσας ο αναγνώστης μας Κυριάκος Ιωαννίδης. Διερωτάται μάλιστα γιατί αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.


Σχολιάστε εδώ