Κρούση του Άρη σε Κλιμαβίτσιους

Τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν φτιάχνουν ήδη στην ομάδα μπάσκετ του Άρη. Οι πληροφορίες μας από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» ενδιαφέρονται για τον Τάντας Κλιμαβίτσιους, ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο 27χρονος φόργουορντ θεωρείται ένας γυρολόγος του ευρωπαϊκού μπάσκετ κι έχει εμπειρία από το ελληνικό Πρωτάθλημα, με τη φανέλα της ΑΕ Λάρισας. Για τον Λιθουανό έχει εκφραστεί με θετικά λόγια ο Αντρέα Μαντσόν, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει τον Άρη σε μια θέση για την οποία την τελευταία τριετία ψάχνεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Το καλό με τον Κλιμαβίτσιους είναι ότι έχει μικρό κασέ για τα δεδομένα της Ευρωλίγκας, κι αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο. Διότι για τον παίκτη ενδεχομένως να ενδιαφερθεί και η Καβάλα, καθώς ο Πιλαφίδης έχει προσωπική γνώμη για την αξία του.
Πολλά, πάντως, θα εξαρτηθούν στον Άρη και από την παρουσία του Μπρέισι Ράιτ. Ο Αμερικανός έδωσε υποσχέσεις ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά και αν καταφέρει να πείσει με την απόδοσή του, τότε οι «κίτρινοι» θα του προτείνουν επέκταση συμβολαίου και για την επόμενη σεζόν.


Σχολιάστε εδώ