Και κέρδη…

•Κέρδη προ φόρων ύψους 260.248 ευρώ το 2008 εμφάνισε η εταιρεία Ελληνικό Πρακτορείο Διανομής Ξένου Τύπου έναντι κερδών προ φόρων 1.131.435 ευρώ το 2007. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ανήλθε σε 39.411.762 ευρώ, έναντι τζίρου 43.542.163 ευρώ το 2007.
•Επιβεβαιώνεται η παραίτηση του Δημήτρη Καπράνου, του Κυριάκου Γριβέα και του Μιχάλη Μανουσάκη από το διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Με απόφαση του υπουργού Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά στη θέση του Δ. Καπράνου τοποθετήθηκε ο Γιώργος Πανέτσος. Εν τω μεταξύ, η ΕΣΗΕΑ θα ζητήσει γραπτή εισήγηση του νομικού της συμβούλου Λάζαρου Μπελίτση για το αν θα αναρτήσει ή όχι στην ιστοσελίδα της, την απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου για την αυτεπάγγελτη δίωξη που ασκήθηκε κατά του Δ. Καπράνου
•Με 2,5 εκατομμύρια ευρώ θα διαφημίσει στην Ελλάδα τις ευρωεκλογές η Κομισιόν. Η αγορά αναμένει όμως και το κρατικό χρήμα για τη διαφήμιση των πολιτικών συνδυασμών.
•Την Τρίτη του Πάσχα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πρόκειται να υπογραφεί η σύμβαση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα μεταξύ της SuperLeague, της Forthnet (Nova) και του ΣΚΑΪ, για την τριετία 2009-12, ενώ η ΕΡΤ θα διατηρήσει τα δικαιώματα του Ολυμπιακού και της Ξάνθης για τουλάχιστον ένα χρόνο. Την ίδια ώρα η NetMed θυγατρική της Forthnet, ανακοίνωσε πως εξασφάλισε και τα δικαιώματα των υπόλοιπων αγώνων (που δεν υπάρχει ελληνική συμμετοχή) του Κυπέλλου UEFA.


Σχολιάστε εδώ