Θέλει επιθετικό σκόρερ ο Σάντος στον ΠΑΟΚ

Ο πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε και τον Βρύζα, αλλά και τον Ζαγοράκη για τις περιπτώσεις των παικτών, που θεωρεί ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά τόσο στις ελληνικές διοργανώσεις, όσο και στις ευρωπαϊκές, καθώς μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Ευρώπη και οι άνθρωποί του επιθυμούν αξιοπρεπή πορεία και για την αύξηση των εσόδων.

Η επιμονή του Σάντος για σέντερ φορ ενδεχομένως να σχετίζεται με την προοπτική αποχώρησης του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Οι Τούρκοι που φέρονται ως οι βασικοί μνηστήρες για τον βόσνιο επιθετικό τηρούν σιγή ιχθύος τις τελευταίες ημέρες, αλλά στη Θεσσαλονίκη θεωρούν ότι σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη με την κατάθεση συγκεκριμένης πρότασης. Για τον προπονητή του «δικέφαλου», όμως, η ομάδα του χρειάζεται έναν δεινό σκόρερ ανεξάρτητα από την έκβαση του φλερτ μεταξύ των Τούρκων και του Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν σκοράρει συχνά κι αυτό μπορεί να κοστίσει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα κληθεί να κρατήσει δύο καρπούζια, και το ελληνικό και το ευρωπαϊκό.

Για να λύσει το πρόβλημα του γκολ, ο Σάντος ψάχνει στην αγορά της Πορτογαλίας, που ξέρει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη. Με επίκεντρο, βέβαια, την Πόρτο, στην οποία έχει προσβάσεις και μπορεί να βρει λύση ακόμα και με τη μορφή δανεισμού, καθώς δεν γνωρίζει το ακριβές μπάτζετ του «δικέφαλου» που θα καθοριστεί μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ και σε συνάρτηση με τη διοργάνωση, που θα πάρει μέρος η ομάδα την επόμενη περίοδο.


Σχολιάστε εδώ