Ετοιμάζει μεγάλο κόλπο ο Σκόρδας για την ΠΑΕ

Μπορεί να έχουν μαζευτεί πολλά σύννεφα πάνω από το «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς οι περισσότεροι κάνουν λόγο για «αβέβαιο μέλλον» του Άρη αν μείνει εκτός Ευρώπης, αλλά ο Λάμπρος Σκόρδας έχει διαφορετική άποψη. Προφανώς, επειδή όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Ο Σκόρδας, λοιπόν, έχει τρέξει το τελευταίο διάστημα αρκετά από τα θέματα που μπορούν να διασφαλίσουν το μέλλον του Άρη τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο και σε αγωνιστικό.

Οι πληροφορίες θέλουν τον πρόεδρο των «κίτρινων» έτοιμο να ανακοινώσει σημαντική συμφωνία, η οποία θα αποφέρει σημαντικά έσοδα στην ΠΑΕ. Και κυρίως θα απογειώσει αγωνιστικά την ομάδα, καθώς όπως έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ο Σκόρδας «όλα τα έσοδα επενδύονται στον Άρη».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι «κίτρινοι» ετοιμάζονται για ντεμαράζ μεταγραφικών ανακοινώσεων. Οι πληροφορίες τους θέλουν να βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση τριών αξιόλογων ποδοσφαιριστών από την ελληνική αγορά. Έτσι, θα απαντήσουν και σε όσους τους κατηγορούν για αφελληνισμό της ομάδας, αλλά κυρίως θα επιφέρουν καίριο πλήγμα στο πρεστίζ του ΠΑΟΚ και της Λάρισας, των δύο ΠΑΕ που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή! Αν όλα εξελιχθούν σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Σκόρδα, οι επικείμενες αρχαιρεσίες σε ΠΑΕ και Λέσχη Φίλων Άρη θα μετατραπούν σε παράσταση για έναν ρόλο!


Σχολιάστε εδώ