Άρχισαν τον σχεδιασμό για τις μεταγραφές

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον Βαλβέρδε και, αφού, επισημοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους, άρχισαν ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο. Όπως, άλλωστε, τόνισαν και οι δύο: «Πρέπει να κλείσουμε τις μεταγραφές μέσα στον Μάιο, ώστε να είναι όλοι οι παίκτες στην έναρξη της προετοιμασίας».

Προτεραιότητα για τον Κόκκαλη και τον Βαλβέρδε είναι η παραμονή στον Ολυμπιακό των Σεμπάστιαν Λέτο και Ματ Νταρμπισάιρ. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» έκανε θετική εισήγηση και για τον Αργεντινό, αλλά και για τον Άγγλο. Και στις δύο περιπτώσεις, μάλιστα, η γνώμη του συνέπεσε με του εργοδότη του, που έδωσε ήδη εντολή στους στενούς συνεργάτες του να κινήσουν τις διαδικασίες για την παραμονή των δύο παικτών.

Για τον Λέτο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι δατεθειμένοι να προσφέρουν στη Λίβερπουλ ακόμα και 3 εκατ. ευρώ για την αγορά του εάν δεν προχωρήσει η επέκταση του δανεισμού για έναν χρόνο ακόμα. Το ποσό θεωρείται μικρό για τις απαιτήσεις των Άγγλων, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν στην επιθυμία του παίκτη, από τον οποίο ζήτησαν να πιέσει την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Ντερμπισάιρ. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Σαμ Αλαρντάις, ο οποίος ζήτησε την επιστροφή του στην Μπλάκμπερν, αλλά οι Πειραιώτες το παλεύουν. Με λιγοστές πιθανότητες, όμως, να τα καταφέρουν.

Από ‘κεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, αλλά και δύο μέσων. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την πορεία του Στολτίδη, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Αν αποθεραπευθεί πλήρως, οι «ερυθρόλευκοι» θα αναζητήσουν επιτελικό μέσο. Σε διαφορετική περίπτωση θα ψάξουν για αμυντικό χαφ και, βεβαίως, τα πολλά λεφτά θα πέσουν για τον επιθετικό παρτενέρ του Ντιόγκο.


Σχολιάστε εδώ