τα άνθη του κακού

DΥπάρχουν, λέει, βουλευτές της ΝΔ που πιστεύουν ότι θα κερδίσουν τις εκλογές. Τίποτα παλαιοημερολογίτες θα είναι και γιορτάζουν τις Απόκριες του 2004.
cΑυξάνουν φόρους και τέλη, μειώνουν μισθούς και συντάξεις… Αν θέλουν να φύγουμε από τη χώρα, να μας το πουν ευθέως.
DΑνήμερα της 1ης Απριλίου συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ για την εγκληματικότητα. Αν και στην κυβέρνηση έχουν κάθε μέρα Πρωταπριλιά.
cΑνησυχεί ο Πάγκαλος ότι αν ήταν το ΚΚΕ στην εξουσία θα τον έκλεινε στο ψυχιατρείο. Τελικά ίσως δεν είναι και τόσο κακός ο κομμουνισμός.
DΘα ήταν το πρώτο… πριβέ τρελάδικο! Θα έφευγαν άρον άρον οι άρρωστοι για να γλιτώσουν από τον Θόδωρο.
cΠού χάθηκαν όλοι αυτοί που έλεγαν ότι με τον Ομπάμα θα αλλάξει η πολιτική των ΗΠΑ για την Ελλάδα; Κάνουν παρκέ στην πρεσβεία ή… πλέκουν το πουλόβερ της παγκοσμιοποίησης;
DΔηλαδή τώρα ο Σημίτης δίνει μάχη για να γίνει πρωθυπουργός ο Γιωργάκης; Όταν το δράμα εξελίσσεται σε κωμωδία, καταντάει φάρσα.
cΉτοι θα γίνει υπουργός ο… Ντίνος Ρόβλιας!
DΚι ο Βουλγαράκης ζητά να τον κρίνουν οι πολίτες. Σε σόου με τις αδελφές Μαγγίρα και δημοψήφισμα με SMS στυλ Γιουροβίζιον.
cΚαι δεκάδες «φαν» να ουρλιάζουν «Άκης, Άκης… Βουλγαράκης»!
DΣτην κυβέρνηση ανοίγουν νέους δρόμους στην Ιατρική. Μέχρι πρότινος ψάχναμε αν υπάρχει μετά θάνατον ζωή. Τώρα ψάχνουμε αν υπάρχει ζωή μετά τη σύνταξη.
cΔεν παραιτείται από βουλευτής ο Αρ. Παυλίδης. Άκουσε πουθενά ότι έφτιαξαν στον Κορυδαλλό πτέρυγα για μέλη του Κοινοβουλίου;
DΟμιλία με θέμα «Ξεπερνώντας τον τρόμο του θανάτου» έκανε ο συγγραφέας-ψυχίατρος Ίρβιν Γιάλομ. Για τον… τρόμο της αντιπολίτευσης έχει καμιά ιδέα; Ρωτούν από τη Ρηγίλλης…
cΣτην «Ώρα της Γης» στη Ρηγίλλης έσβησαν τα φώτα. Στις εκλογές θα… καούν οι ασφάλειες.
DΑμφισβητεί το πολιτικό σύστημα κι ο Αντ. Καφετζόπουλος. Πώς λέμε… Λε Πα κατά Χοσέ Καρέρας, ΑΟ Θήβας εναντίον Λίβερπουλ;
cΠρωταπριλιάτικο αστείο ήταν τελικά η δήλωση του Ψωμιάδη ότι φεύγει από τη Νομαρχία. Το ότι παραμένει είναι προφανώς ανέκδοτο.
DΈνας στους δύο Έλληνες είναι υπέρ της καύσης των νεκρών. Κι οι δυο μαζί υπέρ της καύσης… υπουργών.
cΔιαφωνούν κατηγορηματικά οι καθηγητές με τη διδασκαλία των Θρησκευτικών. Γιατί, μήπως συμφωνούν γενικώς με τη διδασκαλία;
DΚατά ΝΑΤΟ, καπιταλισμού και παγκοσμιοποίησης το ΚΚΕ. Με τη φόρα που έχουν πάρει είναι ικανοί να διαλύσουν μέχρι και τη Γιουροβίζιον.
cΤο πρόβλημα δηλαδή είναι που οι γυναίκες θα εργάζονται πλέον μέχρι τα 65 ή που μας… δουλεύουν μια ολόκληρη ζωή;

Σκάνδαλα, φονικά, τραγωδίες… Θυμάται κανείς αν ποδαρικό για το 2009 έκανε
στο Μαξίμου ο Μητσοτάκης;

Στην Ελλάδα παραβιάζουν, λέει, τα δικαιώματα των λαθρομε-ταναστών. Ε, ας πάνε Τουρκία που απλώς θα τους… βιάζουν.

Όσο η κρίση βαθαίνει, τόσο
ο πρόεδρος της ΓΣΣΕ παχαίνει. Ε, δεν λένε ότι το… στρες ανοίγει την όρεξη;


Σχολιάστε εδώ