ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ MAD – ΣΚΑΪ

H νέα συνεργασία αφορά τη μετάδοση 12 επεισοδίων της εκπομπής που ήδη έχει ξεκινήσει από το Σάββατο 28 Μαρτίου.
Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία διακρίθηκε στα New York Festivals μπαίνοντας στη Shortlist των International Television Programming & Promotion Awards 2006 στην κατηγορία Biography/ Profiles συναγωνιζόμενη υποψηφιότητες διεθνών τηλεοπτικών καναλιών όπως το CNN, CBC, ESPN, The History Channel, κ.ά.
Μέσα από το πλούσιο υλικό που εξασφαλίζεται από το αρχείο του Mad TV, τα επεισόδια του «Mad X-Rays» είναι γεμάτα making of, live αποσπάσματα, αποκλειστικές συνεντεύξεις και φυσικά πολλά video clip που συνθέτουν συναρπαστικά αφιερώματα τα οποία δεν εξαντλούνται στην απλή καταγραφή trivia πληροφοριών.
Την ίδια ώρα, η εταιρεία MAD Melody, ο μεγαλύτερος παροχέας εξειδικευμένων μουσικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της ταχύτατης ανάπτυξής της προχωράει συνεχώς σε νέες συνεργασίες με σημαντικές επιχειρήσεις στον χώρο του λιανικού εμπορίου.
Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2009 η MAD Melody επεκτείνει το δίκτυο συνεργασιών της προσφέροντας εξειδικευμένες και αξιόπιστες μουσικές υπηρεσίες σε επιπλέον 46 καταστήματα του ομίλου Glou, 8 καταστήματα Achilleas Accessories, 10 καταστήματα O LA LA και 4 καταστήματα Ulla Popken.
Το δίκτυο της Mad Melody αριθμεί περισσότερα από 1.100 σημεία και επεκτείνεται διαρκώς διότι προσφέρει μια νέα φιλοσοφία στην εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, με υπηρεσίες οι οποίες έχουν ως άξονα τη μουσική.


Σχολιάστε εδώ