Στροφή ζητάνε οι φίλοι του Παναθηναϊκού

ο σύνθημα «Παύλο Θεέ, πάρε την ΠΑΕ» που δονούσε επί χρόνια τα γήπεδα, στα οποία αγωνιζόταν τόσο η ποδοσφαιρική όσο και η μπασκετική ομάδα του «τριφυλλιού», αποτυπώθηκε μέσα από δημοσκόπηση που διενήργησε εταιρεία για λογαριασμό της εφημερίδας «Πράσινη». Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, σε αυτή συμμετείχαν 500 φίλοι του «τριφυλλιού» ηλικίας από 15 έως 64 ετών, όλοι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου.
Σε ποστοστό 56%, οι ερωτηθέντες ανέδειξαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο ως τον πλέον κατάλληλο να ηγηθεί και της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ποσοστό μεγάλο, καθώς στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Ανδρέας Βγενόπουλος με ποσοστό μόλις 24%, ενώ ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας, συγκέντρωσε το 10% των προτιμήσεων, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης το 7%, ενώ το 3% των ερωτηθέντων επέλεξε το «Δεν ξέρω, δεν απαντώ».
Η δημοσιοποίηση του ποσοστού που συγκέντρωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, σε συνδυασμό με την ξεκάθαρη βούληση του κόσμου να γίνουν μεταγραφές ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας, όπως πάγια επιθυμεί και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, ενδέχεται να αποτελέσει προάγγελο εξελίξεων στο «τριφύλλι».
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, βέβαια, έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στον Νίκο Πατέρα. Το περασμένο όμως, καλοκαίρι όλοι τάσσονταν υπέρ της εναλλαγής των μετόχων στην προεδρική καρέκλα. Κι από τη στιγμή που ο Γιαννακόπουλος απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του κόσμου, ασφαλώς και ενδέχεται να τεθεί ζήτημα αλλαγής προέδρου. Μην παραβλέπουμε ότι στα ομαδικά αθλήματα που πρόσκεινται στην ΚΑΕ ή στον Ερασιτέχνη, ο Παναθηναϊκός μετράει δύο ευρωπαϊκούς τελικούς στο βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ, ενώ ενδέχεται να κατακτήσει και όλους τους εγχώριους τίτλους στην πετοσφαίριση. Στοιχεία που δείχνουν την «πράσινη» κυριαρχία όπου ασχολείται ο Γιαννακόπουλος, ο οποίος δικαιούται να δοκιμάσει και στην ΠΑΕ και να εφαρμόσει την πολιτική του που κατέστησε την ομάδα μπάσκετ φόβητρο σε όλη την Ευρώπη.


Σχολιάστε εδώ