Πάταγος από τις αποκαλύψεις του «Π» για τη φρούρηση επωνύμων

Και αυτό επειδή αναδείξαμε την απαράδεκτη κατάσταση, του να φρουρούνται πάρα πολλοί «επώνυμοι», οι περισσότεροι απʼ τους οποίους θα μπορούσαν να πληρώνουν οι ίδιοι για τη φρούρησή τους, ενώ άλλοι φρουρούνται ανεξήγητα, την ώρα που οι απλοί πολίτες υποφέρουν απʼ την ανασφάλεια και βιώνουν μια εγκληματικότητα πρωτόγνωρη.
Το πρωτοσέλιδο του «Π» αναπαρήγαγαν πολλά ΜΜΕ (εξαίρεση τα κανάλια τα οποία βέβαια τα… καταλαβαίνουμε, αφού βασικά τους στελέχη είναι μεταξύ των φρουρούμενων!), κυρίως δε ορισμένα μπλογκ τα οποία μάλιστα έκαναν και αναφορά στην εφημερίδα μας.
Υπογραμμίζουμε ότι ουδεμία διάψευση υπήρξε. Και πώς δηλαδή να υπάρξει, αφού η λίστα που δημοσιεύσαμε ήταν η πραγματική, υπαρκτή λίστα της 31ης Δεκέμβρη του 2005;
Κάποιες διευκρινίσεις που μας δόθηκαν αφορούν το τώρα. Ο κ. Δημ. Κοντομηνάς και ο κ. Μιχ. Σάλλας μάς διευκρίνισαν ότι δεν φρουρούνται απʼ την ΕΛΑΣ. Και μπράβο τους, αφού αξιοποιούν τις οικονομικές δυνατότητες που έχουν για την ανάγκη φρούρησής τους, την οποία βεβαίως ουδόλως αμφισβητούμε. Και πιστεύουμε ότι το δικό τους παράδειγμα θα πρέπει να ακολουθήσουν και οι άλλοι «έχοντες» (επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι), για να μην προκαλούν! Να σημειώσουμε ακόμη ότι ο Γιάννης Γιαννόπουλος που αναφέρεται στη λίστα δεν έχει σχέση με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία.
Τα… ρέστα του Λιάγκα!
Μας ζητάει και τα ρέστα (!) ο δημοσιογράφος και υποψήφιος του Γ. Παπανδρέου
Γ. Λιάγκας! Με ένα εξώδικο, που για να το καταλάβεις θα πρέπει να έχεις ικανότητες… τουλάχιστον όμοιες με τις δικές του, διαμαρτύρεται που «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» την περασμένη Κυριακή αποκάλυψε τη λίστα με τους φρουρούμενους απʼ την ΕΛΑΣ «επώνυμους» στις 31/12/2005, στους οποίους περιλαμβανόταν και η αφεντιά του!
Και μας ζητάει να… αποκαταστήσουμε και μάλιστα αμέσως το όνομά του!
Ομολογούμε πως αδυνατούμε να αντιληφθούμε, πώς θίξαμε το «όνομά» του, επειδή δημοσιεύσαμε τη λίστα αυτή (και αντιπαρερχόμαστε το «δήθεν» που αναφέρει στην αποκάλυψή μας, προφανώς δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι δεν διαψευστήκαμε). Μήπως όμως διαψευδόμαστε στην αναφορά στο όνομα το δικό του;
Μα ο ίδιος δεν βγήκε τις προηγούμενες μέρες και… αιτιολόγησε τη φρούρησή του αποδίδοντάς την στον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης Μιχ. Χρυσοχοΐδη;
Τότε; Πού ακριβώς έγκειται το ότι… θίξαμε το όνομά του;
Ίσως όμως ο κ. Λιάγκας (επαναλαμβάνουμε, δημοσιογράφος και πολιτευτής του Γιώργου!) πάει να (μας) το παίξει πονηρός ή πονηρούλης. Και γιʼ αυτό στο εξώδικο λέει ότι στο σχετικό με την αποκάλυψή μας ρεπορτάζ γράφουμε για «επωνύμους» που «φρουρούνται» και το χαρακτηρίζει ψευδές.
Επειδή ξέρουμε τι γράφουμε και τι λέμε (και μακάρι να συμβαίνει με όλους αυτό…), υπενθυμίζουμε ότι τονίσαμε πως η σχετική λίστα είναι της 31ης Δεκεμβρίου 2005, συνεπώς δεν είπαμε ότι ντε και καλά όλα τα άτομα που περιλαμβάνει συνεχίζουν ακόμα να φρουρούνται.
Αυτά τα ολίγα για τον κ. Λιάγκα και το εξώδικό του… Εκτός αν… έκανε πλάκα. Επειδή η ημερομηνία του εξωδίκου είναι η 1η Απριλίου! Φαίνεται ότι μεταξύ Κυριακής και Τετάρτης το… σκεφτόταν!


Σχολιάστε εδώ