Θέλει έμπειρο προπονητή για τον Άρη ο Σκόρδας!

Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από αρκετούς συνεργάτες του, ο Λάμπρος Σκόρδας απέφυγε, τελικά, να οριστικοποιήσει την επιστροφή του Γκιγέρμο Όγιος στον πάγκο του Άρη. Έτσι, το αφεντικό των «κιτρίνων» εξακολουθεί να ψάχνει προπονητή για να αντικαταστήσει τον Μαζίνιο, ο οποίος απέτυχε να πείσει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά ως τεχνικός. Επειδή το πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι ορατό ακόμα και για τους άσχετους, ο Σκόρδας αναζητεί έμπειρο τεχνικό, ο οποίος θα μπορεί να επιβληθεί στους παίκτες.
Σε όσους, βεβαίως, μείνουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», διότι ανεξάρτητα από το δικό του μέλλον, ο Σκόρδας έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ριζική αναδιάρθρωση του ρόστερ.
Ακόμα και παίκτες με βαρύ βιογραφικό, όπως ο Ρεγκέιρο και ο Λέμπο οφείλουν να αισθάνονται ανασφαλείς για την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη. Για τους δύο Ουρουγουανούς εκφράζονται πολλά παράπονα, διότι σε ελάχιστες περιπτώσεις κατάφεραν να δικαιολογήσουν την επένδυση του Άρη. Με τον Λέμπο, πάντως, πολλά θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις στο θέμα του Σανέλ Γιάχιτς. Ο Βόσνιος εντυπωσιάζει με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του και ενδέχεται να αποχωρήσει από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με μεταγραφή στη Γερμανία, όπου αρκετοί συμπατριώτες βγάζουν το ψωμί τους. Ο Ρεγκέιρο, όμως, μόνο με θαύμα θα μείνει στον Άρη. Πόνταραν πολλά οι «κίτρινοι» στον πρώην παίκτη της Βαλένθια, αλλά εκείνος δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους και συνεπώς στη Θεσσαλονίκη υποστηρίζουν πως δεν συντρέχει λόγος να τον κρατήσουν στην ομάδα.


Σχολιάστε εδώ