Έγιναν – θα γίνουν…

• Η «Ανάπτυξη των Ελληνικών Επιχειρήσεων μέσω της Βιωματικής Εκπαίδευσης» είναι το θέμα Ενημερωτικής Εκδήλωσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 7 Απριλίου, στις 9.30 το πρωί, στην αίθουσα Ερμής του ΕΒΕΑ. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για την πρωτοποριακή μέθοδο βιωματικής εκπαίδευσης.
• Στο πλαίσιο του «Κύκλου Εκδηλώσεων-Διάλογοι με το ΙΣΤΑΜΕ» οργανώνεται συζήτηση με θέμα «Νέες Συλλογικότητες και Ατομικότητα: Υποκειμενικότητα, Ταυτότητα, Φύλο, Κοινωνική Χειραφέτηση», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο καθηγητής Κοινωνιολογίας Ν. Δεμερτζής και ο δρ Κοινωνιολογίας Γ. Σιακαντάρης με συντονιστή τον αντιπρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ Αντ. Δημόπουλο.
• Για την «Ελληνική Δικαιοσύνη απέναντι στις Σύγχρονες Προκλήσεις» θα μιλήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας στο πλαίσιο εκδήλωσης του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου 2009 στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.


Σχολιάστε εδώ