Χαλάστρα στον Άρη έκαναν με τον Ριέρα

Τον Ριέρα του Πανθρακικού είχε βάλει στο μάτι ο Λάμπρος Σκόρδας, αλλά τα πρόσφατα δημοσιεύματα προκάλεσαν την οργή του διότι ανέβασαν τις απαιτήσεις και του παίκτη, αλλά και της Εσπανιόλ. Παράλληλα, όμως, έθεσαν σε κίνδυνο τις σχέσεις του Σκόρδα με τον Σαββάκη, πρόεδρος του Πανθρακικού, στον οποίο αγωνίζεται ο ισπανός επιθετικός. Επειδή μάλιστα στην Κομητηνή σκέφτονταν να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη, η εμπλοκή του παίκτη τους προκάλεσε προβλήματα.
Τους «κίτρινους» πονοκεφαλιάζει και η πίεση που ασκείται στον Τόνι Κάλβο για να μετακομίσει στην Τούμπα. Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Άρης έχασε τον Χαλκιά και τον Ίβιτς που υπέγραψαν στον ΠΑΟΚ και ο Σκόρδας δέχθηκε σκληρή κριτική για την απώλεια των δύο παικτών. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και αν οριστικοποιηθεί η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ του Παπάζογλου και συνεπώς αν συμβεί το ίδιο και με τον Κάλβο, ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ θα βρεθεί σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, διότι θα ʼχει χάσει όλες τις μάχες από τον Ζαγοράκη.
Οι τάσεις φυγής, ωστόσο, αναμένεται να διογκωθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εάν ο Σκόρδας κάνει πράξη τις απειλές του για μειώσεις στις αποδοχές βασικών παικτών. Τα πρώτα μηνύματα από τους ατζέντηδες των ποδοσφαιριστών προδιαγράφουν τις εξελίξεις, καθώς δεν υπάρχει, έστω κι ένας, που να αποδέχεται την προοπτική μείωσης αποδοχών από την επόμενη σεζόν.


Σχολιάστε εδώ