Τους έβαλε σε σκέψεις ο Μπακαγιόκο

Τελειωμένο θεωρούσαν από τον ΠΑΟΚ τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, αλλά ο Αφρικανός έχει αλλάξει άρδην το σκηνικό στην Τούμπα. Το γεγονός ότι αξιοποιεί τις ευκαιρίες που του δίνει ο Φερνάντο Σάντος, κυρίως όταν έρχεται από τον πάγκο, σε συνδυασμό με το χαμηλό συμβόλαιό του έβαλε τον Ζήση Βρύζα σε σκέψεις να προχωρήσει στην επέκταση της συνεργασίας τους. Το θέμα, βέβαια, παραμένει ανοικτό, καθώς στον «δικέφαλο» έχουν σταντ μπάι και τον Μπαγκουρά του Πανσερραϊκού ως εναλλακτική επιλογή. Ανάμεσα στους δύο, βέβαια, τόσο ο πορτογάλος τεχνικός, όσο και ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ προτιμούν τον Μπακαγιόκο.
Αν παραμείνει ο έμπειρος επιθετικός, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η προοπτική πώλησης του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Στη Θεσσαλονίκη έχουν πάρει απόφαση να δώσουν τον Βόσνιο, αλλά εκείνο που δεν γνωρίζουν είναι το ύψος των προσφορών, καθώς έχουν θέσει ως κατώτατο όριο παραχώρησης του παίκτη τα 3 εκατ. ευρώ.
Πολλά, πάντως, θα εξαρτηθούν από την έκβαση των πλέι οφ. Επειδή ο Μπακαγιόκο παρουσιάζει πολλά… σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά του, αλλά και την απόδοσή του, ο Σάντος και ο Βρύζας θα περιμένουν να αποφασίσουν στην τελευταία αγωνιστική πράξη της σεζόν. Για τον παίκτη, πάντως, υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ξάνθη, αλλά και από τον Πανιώνιο. Αυτή η λεπτομέρεια μάλιστα, ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στο μέλλον του Λάμπρου Χούτου.


Σχολιάστε εδώ