ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι τελικά η παράταση αυτή που γράψαμε προ δύο εβδομάδων ότι πήρε ο ολλανδός προπονητής είναι μέχρι τέλους της σεζόν, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να καταφέρει να κατακτήσει τη δεύτερη θέση μέσω των play off και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Χενκ Τεν Κάτε έχει τελειώσει, παρά το διετές συμβόλαιό του, από τον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι του οποίου αναζητούν ήδη και δειλά δειλά τον νέο προπονητή της ομάδας, που όπως είναι αναμενόμενο δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ούτε από ποια προπονητική σχολή θα προέρχεται ούτε τίποτα άλλο.

Απόφαση για τον Γιάννη Αναστασίου δεν έχει ληφθεί και ίσως να παραμείνει στην Παιανία, αλλά αυτό θα κριθεί όταν γίνει γνωστός ο νέος προπονητής, αφού θα θέλει να έχει μαζί του και το δικό του τιμ. Για την απομάκρυνση του Τεν Κάτε από τον Παναθηναϊκό φαίνεται να έχει πειστεί και ο εκ των μεγαλομετόχων Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος ήταν της άποψης να παραμείνει για τα δύο χρόνια του συμβολαίου του, ακόμη και μετά τον αποκλεισμό από τη Βιγιαρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό ήταν ότι ο Τεν Κάτε δεν μπορούσε να επιβληθεί στους παίκτες και να έχει καλή επικοινωνία μαζί τους. Γιʼ αυτόν τον συνδετικό ρόλο προπονητή – παικτών γράφτηκε στον Τύπο ότι προοριζόταν ο σημερινός τιμ μάνατζερ της Εθνικής και επί σειράν ετών παίκτης του Παναθηναϊκού Τάκης Φύσσας.

Το τελευταίο άδειασμα, μάλιστα, της διοίκησης στον προπονητή έγινε την περασμένη Τετάρτη όταν αυτός πρότεινε να πληρώσει ο ίδιος και ο διευθυντής Κώστας Αντωνίου το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στους παίκτες, αλλά η διοίκηση αποφάσισε τελικά να το πληρώσει μόνον ο ολλανδός προπονητής και όχι ο κ. Αντωνίου.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός μπαίνει και πάλι στο γνώριμο σκηνικό των τελευταίων ετών να αναζητεί τέτοια εποχή νέο προπονητή.


Σχολιάστε εδώ