τα άνθη του κακού

Μια ζωή… ημίμετρα ο Γιωργάκης. Πάει για ευρωβουλευτή τον δήμαρχο Τήλου που παντρεύει ομοφυλόφιλους και όχι κατευθείαν την Τζένη Χειλουδάκη!

Αναλογικά, αν θέλει να δώσει έμφαση σε θέματα περιβάλλοντος, θα αναβαθμίσει τη Δαμανάκη. Ως… γλάστρα της τρέχα γύρευε Κεντροαριστεράς.

Να καταργηθεί το Σύμφωνο Σταθερότητας ζητά ο Αλαβάνος. Επίσης, να συλληφθεί η παγκοσμιοποίηση και να υποχρεωθεί να πλένει σκάλες στην πολυκατοικία του Παπαδημούλη.

Ψυχιατρική κλινική στο Κιλκίς εγκαινίασε ο Αβραμόπουλος. Τόσο μακριά από τη Ρηγίλλης; Θα τους… φάνε οι δρόμοι πέρα-δώθε!

Σημαντικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης σχεδιάζει ο Γιωργάκης. Αν κι εφόσον το αποφασίσει, υπό τον όρο ότι θα το πάρει τελικά απόφαση.

Δεν εκπλήσσει η δήλωση του Λιάπη ότι αδυνατεί να κατανοήσει τα μέτρα για την κουκούλα. «Και τα παιδιά μου φοράνε κουκούλα» ισχυρίσθηκε. Ε, ας τα μιμηθεί όταν θα βγει στη Β΄ Αθηνών για ψήφους.

Οι συστάσεις της Κομισιόν δικαιώνουν την πολιτική μας, απεφάνθη ο Παπαθανασίου. Αν ήταν στο «Εξπρές Σαμίνα» θα ζητούσε σύνταξη ιχθυοκαλλιεργητή και επίδομα φυσιοδίφη.

Όταν λέει ο Χρυσοχοΐδης ότι για όλα φταίει η ΝΔ, υποθέτω ότι εκτός από την Άλωση της Πόλης, εννοεί και το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Για την έκρηξη του Βεζούβιου δεν έχει καταλήξει…

Συγκινητική η προσπάθεια να προκαλείς απλώς τα γέλια για να μη γίνεις… καταγέλαστος.

Ο Ραγκούσης ήθελε διπλές εκλογές τον Ιούνιο, αλλά τελικώς θα έχουμε μόνο ευρωεκλογές. Ας μην απογοητεύεται ωστόσο, υπάρχει και το φεστιβάλ της Γιουροβίζιον.

Στην ΕΡΤ έλυσαν όλα τα προβλήματα και κάνουν λιπομέτρηση στους εργαζόμενους! Εδώ καράβια χάνονται κι η χαζομάρα κάνει τζετ σκι.

Διαμαρτύρεται στο ΠΑΣΟΚ η Παπαρήγα επειδή τους βρίζει ο Πάγκαλος. Αντί να ευχαριστεί για τη διαφήμιση που τους κάνει.

Υπομονή μέχρι τις εκλογές να τελειώσει η λιτότητα της επάρατης Δεξιάς και μετά θα απολαύσουμε τέσσερα χρόνια με σοσιαλιστικές στερήσεις.

Άλλη μια κατάφωρη αδικία στη σόου μπιζ: Στον «Πρωϊνό Καφέ» του ΑΝΤ1 πήραν τη Βίκυ Καγιά και όχι τον Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Καθηγητή του Λόντον Σκουλ οφ Εκονόμικς πήρε για σύμβουλο ο Γιωργάκης. Θα κάνει τα ρεπό του… υφηγητή των ΤΕΙ Έδεσσας Φιλίππου Πετσάλνικου.

Ενώ εκτιμήθηκε δεόντως η ταχύτητά του να στενογραφεί τις απόψεις του Χάρη Καστανίδη για τις επιπτώσεις της αφέλειας στις φιλοδοξίες των ανθρώπων.

Εξερράγη ηφαίστειο στην Αλάσκα, αλλά όλως περιέργως ο Χρυσοχοΐδης δεν κατήγγειλε την αδυναμία της κυβέρνησης να λύσει το Σκοπιανό.

Τέλος δεν έχουν τα βάσανα του ελληνικού πολιτισμού. Ανέλαβε την προστασία του ο Σηφουνάκης. Ο… Άλκης Στέας της διανόησης.

Που όταν τρώει βαριά το βράδυ νομίζει πως είναι ο Εμπειρίκος του… ρεμπέτικου τραγουδιού.

Ο Ζαγορίτης είναι απολύτως βέβαιος για τη νίκη της ΝΔ στις επόμενες εκλογές. Δεν βαριέσαι… Κι ο «Τιτανικός» έδειχνε αβύθιστος!

Δεν πάει, λέει, στο κόμμα του Μάνου ο Τατούλης, φιλοδοξεί να γίνει ο ίδιος Μάνος. Ήτοι το πιο… σύντομο ανέκδοτο.

Καταδικάσθηκε γιατρός στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για φακελάκι 400 ευρώ. Γιατί; Είχε ρίξει τις τιμές και χαλούσε την πιάτσα;


Σχολιάστε εδώ