Σύσκεψη «γαλάζιων» στελεχών στη Ρηγίλλης

Στην αρχή ζήτησε από τον καθένα να πει την άποψή του για την αντιμετώπιση που έχει από το κόμμα, καθώς και τι μπορεί να δώσει σε επίπεδο ψήφων στη δύσκολη αναμέτρηση των ευρωεκλογών.

Όλοι όσοι πήραν τον λόγο τόνισαν ότι διατηρούν επαφές με τους ψηφοφόρους τους και θα πολλαπλασιάσουν τις επαφές μαζί τους για να τους ενεργοποιήσουν στις εκλογές, αλλά και για να τους παροτρύνουν να πείσουν κι άλλους, ενδεχομένως αναποφάσιστους, να ψηφίσουν ΝΔ, ενώ σαν παράπονο ανέφεραν ότι δεν εισακούονται τα αιτήματά τους από τα κομματικά στελέχη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν εξυπηρετήσεις για να διευρύνουν την εκλογική τους πελατεία.

Στη συνέχεια ο γραμματέας του κόμματος έμεινε μόνο με τους δημοτικούς συμβούλους και με τον πρόεδρο της Νομαρχιακής της Α΄ Πειραιά Τάκη Μάλαγα και τους είπε ότι έχουν χρέος να συσπειρώσουν τον κόσμο της παράταξης και να φροντίσουν να έχουν ενότητα και ομοψυχία, γιατί στους εκλογικούς αγώνες που έρχονται δεν περισσεύει κανένας.

Να αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι είχαν κληθεί και ο «αντάρτης» της ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές Παν. Μελάς, καθώς και ο διαγραμμένος από τον συνδυασμό Ώρα Πειραιά, Π. Αγγελόπουλος. Επίσης είχε κληθεί και ο ανεξάρτητος σύμβουλος Βασ. Βουγιουκλάκης, ο οποίος όμως αποχώρησε νωρίς.


Σχολιάστε εδώ