Συστεγάζονται Ηλυσιακός και Αιγάλεω!

Υπάρχουν δύο ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών, μία της Β΄ και μία της Γ΄ Εθνικής, οι οποίες έχουν το ίδιο αφεντικό και τα ίδια γραφεία. Είναι οι δύο ομάδες που γράφαμε ότι δεν πληρώνει το πρόστιμο ο Θωμάς Μητρόπουλος για τη συγχώνευση που πήγε να κάνει και για το ότι η μία αγωνιζόταν χωρίς σήμα στα παιχνίδια της.
Αυτή η ομάδα είναι ο Ηλυσιακός, ο οποίος αγοράστηκε από τον Θωμά Μητρόπουλο το περασμένο καλοκαίρι και αυτή η αγορά έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στις περιοχές του Ζωγράφου και των Ιλισίων όπου βρίσκονται οι φίλοι της.
Για αυτές τις δύο ομάδες λοιπόν, συμβαίνει το εξής καταπληκτικό. Αν παρατηρήσει κανείς τη διεύθυνση, τα τηλέφωνα και τα φαξ που δηλώνουν θα δει ότι είναι ακριβώς τα ίδια ενώ ακόμη και ο όροφος του κτιρίου όπου βρίσκεται στη συμβολή των οδών Άργους 148 και Λεωφόρος Αθηνών, είναι ο ίδιος. Αυτές οι δύο ομάδες λοιπόν, συστεγάζονται παρότι ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, κάτι που σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα πολυμετοχικότητας κι αυτό προκαλεί μεγάλη εντύπωση.
Αυτό βεβαίως εξηγείται, καθώς ο Θωμάς Μητρόπουλος αγόρασε τον Ηλυσιακό το περασμένο καλοκαίρι, όταν υποβιβάστηκε το Αιγάλεω στη Γ΄ Εθνική, με στόχο να αλλάξει τα ονόματα και να τον κάνει Αιγάλεω, να πάρει δηλαδή τη θέση του στη Β΄ Εθνική η ομάδα των δυτικών προαστίων.
Ταυτόχρονα, ο Ηλυσιακός θα έπεφτε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και το Αιγάλεω θα επιχειρούσε με τον τρόπο αυτό να επανέλθει στη Σούπερ Λίγκα. Το σενάριο αυτό παρέμεινε τελικά θεωρητικό και δεν βγήκε, λόγω των μεγάλων αντιδράσεων του κόσμου του Ηλυσιακού, ενώ υπάρχουν και δικαστικές προσφυγές, οι οποίες έγιναν από την πλευρά του δημοτικού γηπέδου του Ζωγράφου για το πώς κρίθηκε ακατάλληλο και άλλαξε η έδρα του Ηλυσιακού, η οποία μεταφέρθηκε στο δημοτικό στάδιο του Αιγάλεω, εκεί βεβαίως που είναι και η έδρα του Αιγάλεω.
Η ειρωνεία της τύχης και για τις δύο ομάδες, είναι πως το σχέδιο όχι μόνο δεν βγήκε, αλλά και οι δύο κινδυνεύουν με υποβιβασμό από τις κατηγορίες τους, ο Ηλυσιακός από τη Β΄ Εθνική και το Αιγάλεω από τη Γ΄ Εθνική ενώ όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.


Σχολιάστε εδώ