στα ενδότερα των ομάδων

=Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο! Και πολύ φοβάμαι ότι αν δεν συνέλθουν άμεσα όσοι έχουν θεσμικό ρόλο στον ελληνικό αθλητισμό, τότε σύντομα θα αρχίσουμε τους θρήνους.
= Όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ αποτελούν το τελευταίο καμπανάκι για εκείνα που έρχονται. Κι όπως λένε όσοι γνωρίζουν, τα χειρότερα δεν τα έχουμε ζήσει ακόμα.
=Ασφαλώς και συμφωνώ! Διότι διαπιστώσαμε την προηγούμενη Κυριακή ότι από τις ορδές των βαρβάρων κινδυνεύουν άμεσα ακόμα και άνθρωποι που αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αθλητισμό, όπως οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος.
=Μπορεί οι συγκεκριμένοι παράγοντες να στελεχώνουν τον Παναθηναϊκό, αλλά η προσφορά τους είναι συνολική. Χωρίς τον Παύλο και τον Θανάση, το ελληνικό μπάσκετ θα είχε χαθεί από τον διεθνή ορίζοντα.
=Μόνοι τους το κράτησαν ζωντανό όταν όλοι οι άλλοι πετούσαν μαύρη πέτρα πίσω τους. Όταν, λοιπόν, κινδυνεύουν άμεσα και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, τότε έχει χαθεί κάθε όριο στον ελληνικό αθλητισμό.
=Οι αρμόδιοι, βέβαια, τρώγονται για το ποιος έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης. Με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Κώστα Πηλαδάκη, να βαυκαλίζεται για την πρόθεσή του να προστατέψει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος που οδήγησε στην κοινή ώρα διεξαγωγής όλων των αγώνων με συνέπεια να συμπέσουν την ίδια μέρα ο τελικός του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών στο βόλεϊ με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Λεβαδειακός.
=Επί της ουσίας, βέβαια, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής αμφισβητεί ευθέως την αξιοπιστία του προϊόντος, αλλά και των παραγόντων που τον ψήφισαν. Διότι δεν μπορεί να δεχθεί κάποιος ότι η αξιοπιστία της ΑΕΚ και του Λεβαδειακού εξαρτάται από την ώρα έναρξης του αγώνα τους.
=Απʼ όλους τους εμπλεκόμενους, ο μόνος που προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις του, όπως διάβασα στα καθημερινά ρεπορτάζ, για να αποτρέψει τη συνάντηση των οπαδών ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αλλά σκόνταψαν οι ενέργειές του στην κατηγορηματική στάση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας βόλεϊ, αλλά και στους θεσμικούς φορείς της Ελλάδας.
=Πανικός θα επικρατήσει φέτος στο μεταγραφικό παζάρι. Οι ομάδες δείχνουν ότι δεν έχουν διάθεση να ξοδέψουν πολλά χρήματα και γιʼ αυτό προσεγγίζουν και βολιδοσκοπούν κάθε αξιόλογο παίκτη, έστω και αν αυτός αποδεδειγμένα μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική επιλογή.
=Για να δείξουν οι παράγοντες ότι δραστηριοποιούνται μεταγραφικά, ωστόσο, διοχετεύουν ονόματα και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων γεμίζουν σε καθημερινή βάση. Αλλά όπως όλα μας δείχνουν, στο τέλος θα ισχύσει το «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι».
=Μόνον η ολική επαναφορά του Δημήτρη Μελισσανίδη θα δώσει ώθηση στη μεταγραφική αγορά. Κυρίως την ελληνική, στην οποία αναπολούν το περσινό καλοκαίρι όταν συγκρούστηκαν ο Ολυμπιακός και ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί το κόστος για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
=Αυτές οι εποχές, όμως, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί! Οι πληροφορίες στην ποδοσφαιρική πιάτσα θέλουν τις μεγάλες ομάδες να διαχωρίζουν τους μεταγραφικούς στόχους τους, για να μην παρατηρηθεί απογείωση των τιμών.
=Με τον Μελισσανίδη, όμως, θα ανακατευθεί η τράπουλα. Γιʼ αυτό και σε πολλές μικρές ομάδες παρακαλούν να επιστρέψει ο «Τίγρης» και, μάλιστα, με διάθεση να δείξει τα δόντια του προς κάθε κατεύθυνση.
=Η απόφαση του Γιαννάκη να επιλέξει τον Τσίλντρες για το ελληνικό πρωτάθλημα αφήνει περιθώρια για συμμετοχές στον Μίλος Τεόντοσιτς. Στην Ευρωλίγκα, όμως, ο νεαρός σέρβος θα παίξει μόνο με θαύμα.
=Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, άλλωστε, έχει κάνει συντήρηση δυνάμεων όλο τον χειμώνα για να βρεθεί σε φόρμα την άνοιξη, στην οποία κρίνονται όλοι οι τίτλοι. Αν προστεθεί και ο Τζανέρο Πάργκο, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι δεν περισσεύει χώρος και χρόνος για τον Τεόντοσιτς.
=Όπως ακούω, όμως, ο νεαρός σέρβος βρίσκεται στο στόχαστρο της… Ταού! Μην αποκλείεται να εκφράσουν οι Βάσκοι επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αν και στον Πειραιά ισχυρίζονται ότι «φεύγει μόνο ως δανεικός».
=Βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο οι άνθρωποι του Πανιωνίου με τα κατορθώματα του Βαγγέλη Καούνου στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γιώτης Σταματόπουλος είχε εισηγηθεί την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού, αλλά στη Νέα Σμύρνη απέρριψαν την πρόταση του νεαρού προπονητή.
=Το επιχείρημά τους ήταν ότι «δεν έχει τις δυνατότητες να σταθεί σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας». Ο Καούνος, όμως, τους διέψευσε και οι «κυανέρυθροι» δεν μπορούν να χωνέψουν πώς έχασαν τον παίκτη.
=Ο Ότο Ρεχάγκελ είναι ένας ευφυής άνθρωπος και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κάποιος. Ο Γερμανός κάλεσε τον Βασίλη Κουτσιανικούλη στην Εθνική για να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους Κρητικούς να γεμίσουν το Παγκρήτιο για να δουν ένα δικό τους παιδί.
=Παράλληλα, όμως, ποντάρει και στην εξαιρετική ψυχολογία του παίκτη, ο οποίος θα αισθανθεί ότι παίζει στο σπίτι του. Στο ποδόσφαιρο παίζουν σημαντικό ρόλο τέτοιες λεπτομέρειες και ο Ρεχάγκελ έχει αποδείξει ότι τους δίνει ιδιαίτερη σημασία.
=Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ. Με τη συμπεριφορά τους οι έλληνες παίκτες ξυπνάνε μνήμες από το παρελθόν όταν όλοι έπαιζαν για τη φανέλα.
=Ακούγεται πολύ ρομαντικό, αλλά αποτυπώνει την πραγματικότητα. Το είπε, άλλωστε, ορθά κοφτά και ο Δημήτρης Παπανικολάου.
=«Εδώ και δύο χρόνια παίζω τζάμπα», δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους Έλληνες παίκτες, οι οποίοι ζουν με την ελπίδα να πάρουν κάποια στιγμή όσα «έχουν λαμβάνειν».
=Η καταδίκη του Γιώργου Μπατατούδη για όσα έγιναν με τις εταιρείες τηλεοπτικών δικαιωμάτων που είχε συστήσει την εποχή της παντοδυναμίας του προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στην Τούμπα. Διότι αποδείχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει χρήματα, και το «παζλ» στήθηκε πάνω στα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο, χάντμπολ, βόλεϊ.
=Ο Μπατατούδης, όμως, εξαργύρωσε την παραχώρηση των μετοχών του ΠΑΟΚ με συγχωροχάρτι για τις πράξεις του. Γιʼ αυτό και τον άφησε στην ησυχία του η διοίκηση του Γιάννη Γούμενου.
=Οι οπαδοί, όμως, δεν μπορούν να το χωνέψουν. Γιʼ αυτό και διεμήνυσαν στον Θοδωρή Ζαγοράκη να τραβήξει το σχοινί στη δικαστική διαμάχη της ΠΑΕ με τον Γούμενο, με την ελπίδα να βγουν από τον τελευταίο κάποια από τα σπασμένα.
=Φοβούνται σε ομάδα μπάσκετ μήπως προκύψει κάποιος σοβαρός τραυματισμός βασικού παίκτη. Μιλάμε για τραυματισμό – μαϊμού εξαιτίας κάποιων κακών συνηθειών του εν λόγω… Αμερικανού.


Σχολιάστε εδώ