Στα άκρα σκοπεύει να φτάσει ο Πηλαδάκης

Αμοιβαίες υποχωρήσεις θέλει να πετύχει η ηγεσία της Σούπερ Λίγκας στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των σφοδρών αντιδράσεων που υπήρξαν από τους Ολυμπιακό και Ξάνθη στο σχέδιο σύμβασης της κεντρικής διαχείρισης. Ο πρόεδρος Κώστας Πηλαδάκης θέλει να συμβιβάσει όσο μπορεί τα πράγματα και να ικανοποιήσει τον πρωταθλητή και αυτής της σεζόν Ολυμπιακό, αλλά και την ομάδα της Θράκης, που δεν μετέχουν στην κεντρική διαχείριση της τριετίας 2009-12 σε NOVA και ΣΚΑΪ, αλλά έχουν εκχωρήσει για το ίδιο διάστημα τα δικαιώματά τους στην κρατική τηλεόραση.
Ο Κώστας Πηλαδάκης θέλει να διαφυλάξει την ενότητα της λίγκας και κατʼ επέκταση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και να μην οδηγηθεί ο συνεταιρισμός που δημιουργήθηκε προ τετραετίας με τη διάλυση της ΕΠΑΕ σε ρήξη. Έτσι, την περασμένη Δευτέρα οι υπεύθυνοι της Σούπερ Λίγκας κάλεσαν τους ανθρώπους των δύο καναλιών (NOVA και ΣΚΑΪ) στα γραφεία της οδού Αστροναυτών στο Μαρούσι προκειμένου να τους ζητήσουν να βελτιώσουν και να αλλάξουν κάποια σημεία των προτεινόμενων συμβάσεων έτσι ώστε να ικανοποιηθούν ο Ολυμπιακός και η Ξάνθη και να εγκριθεί η σύμβαση στην προσεχή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη. Οι υπεύθυνοι της λίγκας ζήτησαν ακόμη και τροποποιήσεις για να λυθεί και το θέμα που ανέκυψε και με τον Παναθηναϊκό και το οποίο έχει να κάνει με τις χορηγικές συμβάσεις των «πράσινων».
Όλα αυτά δείχνουν πως η κατάσταση στη «μεγάλη» λίγκα βαίνει προς εξομάλυνση, αλλά όπως είπε στους συνεργάτες του ο Κώστας Πηλαδάκης, αν και πάλι προβληθούν αντιρρήσεις, τότε είναι αποφασισμένος να φθάσει στα άκρα και να ζητήσει να γίνει ακόμη και ψηφοφορία, το αποτέλεσμα της οποίας βεβαίως, ουδείς μπορεί να προδικάσει γιατί οι συμμαχίες αυτήν την περίοδο είναι πολύ περίεργες στη Σούπερ Λίγκα. Ο πρόεδρός της πάντως, είναι αποφασισμένος να φθάσει στα άκρα, διότι όπως είπε σε δικούς τους, ανθρώπους «έχουμε κάνει τις υποχωρήσεις που πρέπει και πλέον θα φανεί ποιοι θέλουν το καλό της λίγκας και ποιοι όχι».


Σχολιάστε εδώ