Πατρινά και… άλλα

Όταν πριν από μερικά χρόνια ο πρώην δήμαρχος Ευάγγελος Φλωράτος είχε ζητήσει από το δημοτικό συμβούλιο να εγκρίνει τη δανειοδότηση του δήμου προκειμένου να προχωρήσει σε επενδυτικές δράσεις, είχε δεχθεί τη σφοδρή επίθεση της αντιπολίτευσης. Πρωταγωνιστές εκείνη την περίοδο ήταν ο Γιάννης Κασίμης και ο Γιώργος Λάζαρης…

Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται… Και να που τώρα ο δικός τους δήμαρχος, ο Ανδρέας Φούρας, ζήτησε να εγκρίνουν δάνειο 9,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να ολοκληρώσει έργα οδοποιίας! Ε, και έγινε ο χαμός στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο Γιώργος Λάζαρης επιτέθηκε με απίστευτη σφοδρότητα στον Φούρα. Οι διάλογοι θύμισαν άλλες εποχές και τελικά η διαμάχη περιορίστηκε επί προσωπικού. Ποιος δηλαδή βρήκε τον άλλον στο κόμμα!

Ο Γιάννης Κασίμης δεν εμφανίστηκε στην ψηφοφορία γιατί αρρώστησε η κουνιάδα της αδελφής του κουμπάρου του από τον δεύτερο γάμο της νύφης του! Αλλά και ο κ. Καρπέτας δεν εμφανίστηκε, γιατί κάποιος θείος της ξαδέλφης της θείας του της Μερόπης είχε ίωση! Αλλά και ο κ. Καραχάλιος δεν εμφανίστηκε, γιατί ο γιατρός τού συνέστησε να αποφεύγει την πολυκοσμία!

Φυσικά, και καμία εντύπωση δεν προξενεί το γεγονός, υπέρ του δανείου ψήφισε η κ. Άννα Σπηλιωτακάρα. Πάντα στην… αιμοδοσία η κ. Άννα. Ο κ. Φλωράτος αντέδρασε λέγοντας ότι δεν ψηφίζει γιατί η Δημοτική Αρχή δεν έψαξε καλά την τραπεζική αγορά κι αυτό είχε αποτέλεσμα οι όροι του δανείου να μην είναι συμφέροντες!

Ανέβαλαν την επίσκεψή τους στην Πάτρα οι Παυλόπουλος και Μαρκογιαννάκης. Οι δύο υπουργοί είχαν προγραμματίσει να πάνε στην Πάτρα με σκοπό να βρεθεί λύση για το δράμα των λαθρομεταναστών! Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η επίσκεψη αναβλήθηκε επειδή χθες ο Καραμανλής επισκέφθηκε τη Ζάκυνθο και η παρουσία των υπουργών στην Πάτρα θα προξενούσε προβλήματα στην κινητοποίηση… Έλεος!

Βέβαια ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται ποτέ να ενημερωθεί για όσα συμβαίνουν στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας…


Σχολιάστε εδώ