Ανεβάζουν τον πήχη στον Ολυμπιακό, αλλά οι παράγοντες ψάχνουν ελεύθερους!

Τρέχουν για να προλάβουν έγκαιρα την ολοκλήρωση των μεταγραφών οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Τι κι αν λείπει στο εξωτερικό, ο Σωκράτης Κόκκαλης; Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» έχει δώσει σαφέστατες οδηγίες στους συνεργάτες του να κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Στόχος όλων στο λιμάνι είναι η συμπλήρωση του ρόστερ πριν από την έναρξη της προετοιμασίας για να μην πάθουν ό,τι και πέρσι όταν η καθυστερημένη ένταξη των Ντιόγκο και Ντουντού κόστισε ουσιαστικά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Θέλουμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα στον προπονητή να δουλέψει με όλους τους παίκτες», λένε στον Πειραιά.
Ο στόχος τους, βέβαια, είναι διπλός. Ουσιαστικά θέλουν να προλάβουν τους βασικούς αντιπάλους τους στην Ελλάδα για να μην υποχρεωθούν να πληρώσουν τον κούκο για αηδόνι, όπως λέει και ο λαός.
Τον πονοκέφαλο του Κόκκαλη, ωστόσο, αναμένεται να προκαλέσουν οι απαιτήσεις των οπαδών. Όπως προκύπτει από τις συζητήσεις στις εκπομπές και τα διάφορα φόρουμ, οι φίλοι της πειραϊκής ομάδας περιμένουν τουλάχιστον τρεις μεταγραφές επιπέδου Ντουντού και Ντιόγκο. Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι στην ομάδα του Πειραιά θα χρειαστούν περίπου 20 εκατ. ευρώ, αν προχωρήσουν στην αγορά των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Γιʼ αυτό και το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» έχει επικεντρωθεί στους ελεύθερους παίκτες. Τα στελέχη του τμήματος σκάουτινγκ χτενίζουν καθημερινά όλα τα πρωταθλήματα και αναζητούν κάθε αξιόλογη περίπτωση που μπορεί να ενταχθεί στον Ολυμπιακό δίχως να απαιτηθούν δικαιώματα.
Το βέβαιο είναι στον Πειραιά θα έρθει ένας Βραζιλιάνος και ενδεχομένως ένας Αργεντινός. Τόσο επειδή αρέσουν στον Κόκκαλη οι παίκτες από τις συγκεκριμένες χώρες, όσο κι επειδή όλοι όσοι προέρχονται από εκεί έχουν σημαντική μεταπωλητική αξία!
Κριτήριο η άμυνα!
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «ερυθρολεύκων» θα καθοριστεί από τη στάση των Άντζα και Ζεβλάκοφ. Οι δύο έμπειροι αμυντικοί έχουν τάσεις… φυγής και αν υλοποιήσουν τις σκέψεις τους, τότε τα περισσότερα χρήματα θα δοθούν για να έρθει αμυντικός ποιότητας. Όμως, λιμάνι θα «πιάσει» και ένας παίκτης για εναλλακτική λύση στη θέση του Πολωνού, ο οποίος δεν λογίζεται ως βασικός στα πλάνα του Βαλβέρδε.


Σχολιάστε εδώ