Έγιναν – θα γίνουν…

• Ημερίδα με θέμα «Νερό: Αγαθό εν ανεπαρκεία» διοργανώνουν από κοινού το ΠΑΚΟΕ, η Νομαρχία Αθηνών και η ΚΕΔΚΕ σήμερα από τις 9 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Ιλισσός», με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού. Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας θα κάνει ο νομάρχης Αθηνών Ι. Σγουρός και θα ακολουθήσουν ομιλίες αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων, πανεπιστημιακών και ειδικών εμπειρογνωμόνων με συντονιστές τον πρόεδρο του ΠΑΚΟΕ Π. Χριστοδουλάκη και τον δήμαρχο Λαμίας Γ. Κοτρωνιά.

• Αειφόρος Θαλάσσια και Παράκτια Ανάπτυξη: Οι ελληνικοί λιμένες» είναι το θέμα συνεδρίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, την Τρίτη 31 Μαρτίου 2009, ώρα 9 π.μ., στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αν. Παπαληγούρας, ο επίτροπος της ΕΕ για το Περιβάλλον Στ. Δήμας και ο δήμαρχος Πειραιά Π. Φασούλας.

• Ανοιχτή ημερίδα με θέμα «Διακήρυξη της Μπολόνια-Αξιολόγηση των ΑΕΙ» θα πραγματοποιηθεί, με πρωτοβουλία της Ένωσης τέως Βουλευτών-Ευρωβουλευτών, στις 8 Απριλίου 2009 από 18.00-22.00, στο αμφιθέατρο «Κρανιδιώτης» του υπουργείου Εξωτερικών. Εισηγήσεις θα κάνουν οι τ. υπουργοί Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου και Πέτρος Ευθυμίου, οι πρυτάνεις Χρήστος Κίττας και Αναστάσιος Μάνθος, ο τ. πρύτανης Πέτρος Γέμτος και ο πρόεδρος της ΑΔΙΠ Σπ. Αμούργης, ενώ συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο κ. Κων. Πυλαρινός.


Σχολιάστε εδώ