Άστοχες οι δηλώσεις του επίτιμου

Κύριε Διευθυντά,
Δεν συμφωνώ με τις δηλώσεις και τις συμβουλές του 90χρονου πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Ο πρώην πρωθυπουργός προτείνει και συνιστά στην κυβέρνηση της ΝΔ προκειμένου να βγούμε από την οικονομική κρίση α) να προσφύγει η χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ζητώντας βοήθεια και β) να γίνει οικονομική απογραφή με την εποπτεία διεθνών οργανισμών, γιατί υπολογίζει ότι το χρέος ανέρχεται στα 800 δισ., δηλ. 500 δισ. παραπάνω απ’ ό,τι υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ διά του κ. Παπανδρέου.
Ο κ. Μητσοτάκης τι σκοπούς εξυπηρετεί; Κάνοντας ανεύθυνες προτάσεις, όπως θυμόμαστε και παλαιότερα είχε ταυτιστεί με τις απόψεις του ΠΑΣΟΚ και του κ. Κ. Γ. Παπανδρέου και συμβούλευε τη χώρα μας να δεχθεί το σχέδιο Ανάν για την Κύπρο.
Εύχομαι στον επίτιμο από βάθους καρδίας, να ζήσει πολλά χρόνια ακόμη αλλά να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του, ώστε να μη δημιουργούνται άσκοπες εντάσεις που βλάπτουν το κύρος της χώρας μας, την κυβέρνηση της ΝΔ και, κατά συνέπεια, την ίδια την κόρη του, κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
Γιάννης Γκούβας
Μέλος ΤΟΝΔ Δερβιζιάνων
Λάκκας Σουλίου


Σχολιάστε εδώ