Άξιος ο μισθός σας!

«Πού ξέρουν οι Αμερικανοί γι’ αυτές τις περιοχές», ρώτησε ο ανταποκριτής Μιχάλης Ιγνατίου κάποιον διπλωμάτη, σχετικά με την οδηγία να μην περνούν οι τουρίστες τους μετά τις 9 μ.μ. από Ομόνοια και Εξάρχεια, για να λάβει την απάντηση: «Μα, τα μαθαίνουμε από τα δικά σας ΜΜΕ». Γι’ αυτό λοιπόν κι εγώ λέω: Μπράβο! Άξιος ο μισθός σας, έλληνες δημοσιογράφοι.
Μα κανείς σας δεν αγαπά αυτόν τον τόπο; Με αυτήν την καταστροφολογία, την κινδυνολογία, την παραφιλολογία, αυτήν την εβδομαδιαία δημοσκοπική μανία προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ο κ. Παπανδρέου και το κόμμα του είναι οι άξιοις Ποιοι;
Αυτοί που επί είκοσι έτη είναι γνωστό τι έπραξαν σε αυτόν τον τόπο. Μπράβο σας! Εκεί που φτύνατε επί εικοσαετία, γλείφετε τώρα. Άρα κάποιο συμφέρον εκ μέρους σας υπάρχει.
Ακόμη και σήμερα ατασθαλίες τους αναφύονται: Βλέπε Τσουκάτος – Ζήμενς – χρήματα στο ταμείο τους, βλέπε φοιτητή που ομολόγησε σε εκπομπή του κ. Τριανταφυλλόπουλου ότι 70.000.000 έδωσε στο κόμμα από «κομπίνα» που είχε στήσει στο πανεπιστήμιο εις βάρος φτωχών φοιτητών, βλέπε ακόμη τις συχνές κρυφές συναντήσεις Παπανδρέου με εφοπλιστές και επιχειρηματίες, που στη Βουλή και στις ομιλίες του στηλιτεύει και χρεώνει στη ΝΔ.
Ακόμη και αγωγές, μηνύσεις και φυλακίσεις συναδέλφων σας δημοσιογράφων επιχειρεί η οικογένεια Παπανδρέου, βλέπε Μιχάλη Δημητρίου, Λιάνα Κανέλλη…
Όλα αυτά τα περνάτε στα γρήγορα ή και καθόλου, μη θέλοντας να προβάλλεται τίποτε καλό αυτής της δόλιας κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, που ουδέποτε έφαγε ή συναντήθηκε με αυτούς που συναντιέται ο εν λόγω πρόεδρος.
Κάνετε την τρίχα τριχιά, το τόσο άλλο τόσο προκειμένου να πλήξετε την κυβέρνηση αυτή. Ναι, υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν σε όλες τις κυβερνήσεις άθλια στελέχη, μα αυτό δεν μηδενίζει ό,τι καλό γίνεται.
Πείτε και κάτι ενημερωτικό, μην είστε μηδενιστές.
Αυτό το έχει καταλάβει ο κόσμος και εσείς το γνωρίζετε, αλλά… άξιος και πάλι ο μισθός σας, ιδιαίτερα σε αυτούς τους «δημοσιογράφους» που ενώ το έλεγαν και το γνωρίζει και ο κόσμος ότι ανήκαν στη ΝΔ, είναι οι χειρότεροι εχθροί της. Κυνηγούν τον Ρουσόπουλο επειδή δεν τους έγιναν τα χατίρια;
Γιατί για κάτι χρηματικό δεν έχει ακουστεί. Προς τι το μίσος; Προσπαθείτε να μας πείσετε πως στις άλλες χώρες υπάρχει φθήνια, ηρεμία, καλή αστυνόμευση.
Τι λέτε μωρέ; Δεν πηγαίνουμε έξω εμείς; Δεν βλέπουμε; Άξιος ο μισθός σας!
Ευχαριστώ
Μαρία Γιαννοπούλου-Βεροπούλου
Εξάρχεια


Σχολιάστε εδώ