άλλα αθλητικά

Τον Δημήτρη Μελισσανίδη εξακολουθούν να περιμένουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ που πρόσκεινται σε αυτόν για να ισχυροποιηθεί και πάλι οικονομικά η ομάδα και να βγει από την κρίση. Όσο ο «Τίγρης» δεν ξεκαθαρίζει τι πρόκειται να κάνει, τόσο τους ζώνουν τα φίδια και μάλιστα, όλα αυτά καταστούν επισφαλή και την κατάσταση στην ομάδα εν όψει καλοκαιριού και μεταγραφών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην ΑΕΚ αυτήν τη στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όπως μάλιστα, έχουμε γράψει εδώ και καιρό, ο έτερος εφοπλιστής που ενδιαφερόταν για να αγοράσει σοβαρό ποσοστό στην ΠΑΕ ΑΕΚ, Βίκτωρας Ρέστης, φέρεται να κάνει πίσω λόγω των συνεχών χρεών που ανακαλύπτονται, όπως ο ίδιος έχει πει σε δικούς του ανθρώπους.
s Όλα αυτά βέβαια, γεννούν μια άνευ προηγουμένου αβεβαιότητα στην ομάδα και κάνουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να είναι ιδιαιτέρως εκνευρισμένος. Ένας Μπάγεβιτς που όπως έχουμε γράψει δεν έχει πια και τις καλύτερες σχέσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και όσο ο «Τίγρης» δεν ξεκαθαρίζει τη στάση του, τόσο ο Ντούσκο προβληματίζεται.
s Για τέταρτη θητεία επανεξελέγη και μάλιστα πρώτος σε ψήφους ο Κύπριος Μάριος Λευκαρίτης στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ. Για τέταρτη θητεία και μάλιστα όσο τα χρόνια περνούν ο κορυφαίος καθώς φαίνεται έλληνας παράγοντας με διεθνή καριέρα γίνεται όλο και περισσότερο αποδεκτός από τους Ευρωπαίους, αλλά και το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι καθώς παραμένει και στη FIFA, ως εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ. Αυτές τις ημέρες και αμέσως μετά την εκλογή του, ο κ. Λευκαρίτης έκανε δηλώσεις σε διάφορα ΜΜΕ της Ελλάδας και είπε για τον έλεγχο που ξεκινά η ΟΥΕΦΑ στα οικονομικά των ομάδων. Ο κ. Λευκαρίτης δεν το είπε, αλλά το άφησε να εννοηθεί πως φοβάται τι θα βρουν οι έλεγχοι στα οικονομικά των ελληνικών ομάδων…
s Ξεκινά άμεσα το γήπεδο του Παναθηναϊκού όπως προέκυψε από τα ρεπορτάζ των ημερών. Ξεκινά άμεσα και μάλιστα ελπίζουν οι άνθρωποι της «πράσινης» ΠΑΕ ότι θα είναι θετική η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Σε αυτό το μοντέλο πρόκειται να στηριχθεί και η ΑΕΚ, να ξεπεράσει δηλαδή την κήρυξη δύο νόμων ως αντισυνταγματικών, με το να πάει σε ένα γήπεδο με ήπιες εμπορικές χρήσεις που δεν θα τη φέρει αντιμέτωπη με την τοπική κοινωνία. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» προτίθενται να προχωρήσουν και αυτοί στην έκδοση αδειών κατασκευής και να ξεκινήσουν τα έργα ελπίζοντας πως δεν θα υπάρξει νέα προσφυγή για το δικό τους γήπεδο όπως έγινε παλαιότερα και η ομάδα θα χτίσει τελικά, το «σπίτι» της στην ιστορική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια.


Σχολιάστε εδώ