Ψάχνει ο Σκόρδας λύσεις για το μέλλον

Η «βόμβα», που έριξε ο Λάμπρος Σκόρδας στη Λέσχη Φίλων Άρη, αναφορικά με τις σκέψεις του για αποχώρηση από την προεδρία της ομάδας, δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων», βέβαια, δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τον Άρη. Όλο το 24ωρο και για 365 μέρες τον χρόνο, άλλωστε, ασχολείται με την ομάδα. Απλώς εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει στην άκρη και να βάλει κάποια νέα πρόσωπα μπροστά για να μη δέχεται η ομάδα πυρά απʼ όσους αντιπαθούν εκείνον ή στοχεύουν στην αντιπολίτευση. Με την κίνησή του αυτή, ο Σκόρδας εκτιμά πως θα περιορίσει τη δράση των «νοσταλγών του παρελθόντος», όπως αποκαλεί όσους τον αντιπολιτεύονται.
Πριν προχωρήσει στις διοικητικές αλλαγές, όμως, ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ θα προβεί στις διορθωτικές κινήσεις που αφορούν στο αγωνιστικό τμήμα με προφανή στόχο να αποτρέψει τον κόσμο να χρεώσει όσους κληθούν να βγουν μπροστά.
Πρώτα απʼ όλα, ο Σκόρδας θα προχωρήσει στην πρόσληψη προπονητή. Διότι μπορεί έως την περασμένη Κυριακή να υποστήριζε κατηγορηματικά ότι «θα μείνει ο Μαζίνιο», αλλά τις τελευταίες ημέρες άλλαξε άρδην το σκηνικό και ο πρόεδρος του Άρη αναζητεί τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου με τις επιλογές του να ταλαντεύονται ανάμεσα στον Έβαλντ Λίνεν, στον Γιώργο Δώνη και στον παλιό γνώριμό του, Γκιγιέρμο Όγιος. Ο Αργεντινός αποτελεί μάλιστα το φαβορί επειδή γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ είναι αγαπητός στον κόσμο για την επιθετικογενή φιλοσοφία του.


Σχολιάστε εδώ