Το 2015 οι μετανάστες στην Ελλάδα θα ξεπεράσουν τα 4.200.000!

Όπως λένε: «Διεκδικούμε το αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμα για αξιοπρεπή ζωή κι όχι για την επιβίωση. Από το τέλος του πολέμου και μετά, οι παππούδες μας, οι γονείς μας και τώρα εμείς πάλεψαν και παλεύουμε για να χτίσουμε, να καλυτερεύσουμε τη ζωή μας, να πάμε ως λαός και ως χώρα ένα βήμα πιο μπροστά. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν πολιτικό, σε κανέναν αλήτη, σε κανέναν που επιβουλεύεται τη χώρα μας, να καταστρέψει ό,τι με τόσο κόπο, αγώνα, στέρηση, πάθος και αγάπη χτίσαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε να χτίσουμε».

Όπως είναι γνωστό, πρόκειται για μια περιοχή της Αθήνας που οι Έλληνες κάτοικοί του φοβούνται να βγουν έξω και από τα σπίτια τους ειδικά το βράδυ από την… πλημμυρίδα κάθε λογής «ξένου στοιχείου» καθώς η Αστυνομία αδυνατεί να εγγυηθεί την ασφάλειά τους.

Οργισμένοι οι κάτοικοι – έχουν γίνει και διάφορα επεισόδια – δεν ξέρουν τι να κάνουν και προς ποιον να προτρέξουν για λύση του προβλήματός τους και γι’ αυτό τονίζουν: «Καμιά πολιτική δύναμη, συμπολιτευόμενη, αντιπολιτευόμενη ή περιθωριακή δεν δικαιούται να επιβάλει ερήμην μας και ενάντια στη θέλησή μας τον εποικισμό της χώρας από στίφη λαθρομεταναστών» και αναρωτιούνται: «Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται από αυτήν την τεράστια είσοδο μεταναστών; Είναι σε θέση αυτή η χώρα να συντηρήσει τις καινούργιες στρατιές ανέργων που θα βγουν στην αγορά και ταυτόχρονα και όλους αυτούς τους μετανάστες;

Γιατί μερίδα της Αριστεράς συντάσσεται με διάφορες οργανώσεις και, τρομοκρατώντας, θέλουν να επιβάλλουν τους μετανάστες;

Γιατί κυβέρνηση και αντιπολίτευση δεν παίρνουν ξεκάθαρες θέσεις για το Μεταναστευτικό και, μάλιστα, για τους λαθρομετανάστες;

Πώς πιστεύουν ότι οι μετανάστες θα ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία όταν δεν τη σέβονται και την προσβάλλουν ενώ εγκληματούν συστηματικά; Τους ρωτήσατε αν θέλουν; Εμάς μας ρωτήσατε αν θέλουμε;».

Η αλήθεια είναι ότι η οργή γεννάει και την υπερβολή γι’ αυτό και η Πολιτεία θα πρέπει να δει ένα υπαρκτό πρόβλημα αρμονικής συμβίωσης, που υφίσταται στην περιοχή και να το αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο προς κάθε πλευρά πριν να είναι πολύ αργά….

Τέλος, υπενθυμίζουν ότι κατά τη συντηρητική εκτίμηση του ΟΗΕ, οι μετανάστες στη χώρα μας, το 2015, θα είναι πάνω από 4,2 εκατομμύρια και καταλήγουν, εκτιμώντας: «Ένας τόσο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, που υπερβαίνει σημαντικά τον ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων, είναι αδύνατον να τον ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία. Άρα μπορούμε να μιλάμε μόνο για πολιτισμικές ετερότητες, διαφορετικά έθνη και σημαίες με τα οποία καλούμαστε να μοιραστούμε την εθνική μας επικράτεια! Οι ξένοι, εφόσον σε μερικά χρόνια αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα όπως είναι επόμενο, δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε ”προνόμια” των Ελλήνων! Το τελευταίο διακύβευμα σ’ αυτήν τη διαδρομή θα είναι το ίδιο το όνομα της χώρας που ως πολυπολιτισμικό, πλέον, μόρφωμα δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να φέρει το όνομα ”Ελλάδα”»!


Σχολιάστε εδώ