Σκιές του παρελθόντος

Πέραν της πλήρους δικαίωσης του θέματος, αφού στα μέσα της εβδομάδας αυτό ανεγράφη στο σύνολο του Τύπου, δικαιωθήκαμε και γιατί τα ξεσπάσματα του Μπάγεβιτς συνεχίστηκαν και η κουβέντα «Θέλω να είμαι το απόλυτο αφεντικό» ειπώθηκε εκ νέου στον πρόεδρο Νίκο Θανόπουλο.

Τα ξεσπάσματα του Ντούσαν Μπάγεβιτς με αφορμή την ενέργεια του Μπλάνκο στην αλλαγή του στο ματς με τον Πανσερραϊκό, συνεχίστηκαν και μετά τη νίκη με 3-1 επί της ομάδας των Σερρών και τη, σχεδόν, σίγουρη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Όπερ σημαίνει ότι είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα και ότι κάτι ενοχλεί τον σερβοέλληνα προπονητή.

Αν κάποιος δει με μεγάλη προσοχή τα λόγια του «Ντούσκο» όλες αυτές τις ημέρες θα αντιληφθεί δύο πράγματα: Πρώτον, πως θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο για όσα συμβαίνουν, αλλά και για τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας και δεύτερον, ότι έχει αφήσει να εννοηθεί πως υπάρχει κάποιος πίσω απʼ όλα αυτά τα φαινόμενα απειθαρχίας και έντασης που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ΑΕΚ. Μάλιστα, δεν είναι ο μόνος που το πιστεύει αυτό, καθώς και πρόσωπα της νέας κατάστασης το έχουν πει εμμέσως.

Το ποιος μπορεί να είναι, λοιπόν, πίσω απʼ όλα αυτά, είναι πολύ εύκολο να το βρει κάποιος. Μιλάμε, βεβαίως, για τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον πρώην πρόεδρο της «Ένωσης», του οποίου η σκιά εξακολουθεί να πλανάται πάνω από την ομάδα και βεβαίως πάνω από ένα ποδοσφαιρικό τμήμα, που τώρα πια λειτουργεί με διαφορετική φιλοσοφία από αυτήν που λειτουργούσε καθώς το αφεντικό σε αυτό είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Μετά το ματς της περασμένης Τετάρτης με τον Πανσερραϊκό, βέβαια, ο σερβοέλληνας προπονητής επανέλαβε- όπως είπαμε- στον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Θανόπουλο, ότι θέλει να είναι αυτός και μόνον το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και να αλλάξουν πολλά από τα πρόσωπα που σήμερα το απαρτίζουν.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι σχέσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν είναι πια και οι καλύτερες, αλλά και με τη στάση του «Τίγρη» να μην ξεκαθαρίζει το τι πρόκειται να κάνει με την ομάδα, προκαλούν εκνευρισμό και προβληματισμό στον Μπάγεβιτς. Όσο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως λέγεται από άτομα του περιβάλλοντός του, σύντομα θα τοποθετηθεί δημοσίως. Έως τότε και όσο δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και οι φίλοι της ΑΕΚ θα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα εν όψει καλοκαιριού και εν όψει της ευκαιρίας που έχει η ομάδα να ανασυγκροτηθεί και να ξεκινήσει νέα πορεία.


Σχολιάστε εδώ