ΜΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα πλάνα για την επόμενη σεζόν θα φτιάξουν μέσα στην εβδομάδα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σε συνάντηση κορυφής ανάμεσα στους μέτοχους, τον Χενκ Τεν Κάτε και τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Κώστα Αντωνίου. Στη συνάντηση θα καθοριστούν το μπάτζετ για το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και, βεβαίως, οι ανάγκες της ομάδας με βάση τις διαπιστώσεις του ολλανδού τεχνικού, τον οποίο προς το παρόν θεωρούν σίγουρο στον πάγκο της ομάδας και για την επόμενη περίοδο.

Ο Τεν Κάτε, βέβαια, θα κριθεί με βάση τη θέση του «τριφυλλιού» στα πλέι-οφ. Αν οι «πράσινοι» χάσουν τη δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στα πλέι-οφ, τότε και ο Ολλανδός θα βρεθεί στην πόρτα της εξόδου παρά την υψηλή αποζημίωση, η οποία έως τώρα αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την έκδοση «διαζυγίου».

Εκείνος που σίγουρα μένει ακλόνητος στη θέση του είναι ο Νικόλας Πατέρας. Αν και αρχικά υπήρχε άτυπη συμφωνία μεταξύ των μέτοχων για εναλλαγή τους στην προεδρική καρέκλα, στην πορεία οι περισσότεροι εξ αυτών ταυτίστηκαν με τον Πατέρα και του άναψαν «πράσινο φως» για να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.

Στον νυν πρόεδρο πιστώνουν οι μέτοχοι, αλλά και οι οπαδοί τις άμεσες αντιδράσεις του κάθε φορά που αισθάνεται ότι πλήττονται τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού. Γιʼ αυτό, άλλωστε, και οι οργανωμένοι οπαδοί του έπλεξαν πρόσφατα το εγκώμιο.

Στο μεταγραφικό μέτωπο, οι «πράσινοι» θα κινηθούν σίγουρα για δύο παίκτες από την ελληνική αγορά, ενώ θα πάρουν σίγουρα και Αργεντινό, διότι απογοητεύθηκαν από τους Βραζιλιάνους που απέκτησαν το προηγούμενο καλοκαίρι. Τέλος, θα αποκτηθεί σίγουρα αμυντικός μέσος, διότι φεύγει ο Σιμάο!


Σχολιάστε εδώ