Η χρονιά τελειώνει με Κατσαβάκη

«Έχω ζάλη στο κεφάλι», τραγουδούν στην κερκίδα οι οπαδοί του Ηρακλή. Ζάλη στο κεφάλι είχε και ο Μάκης Κατσαβάκης την Κυριακή το βράδυ από την πεντάρα στο «Καραϊσκάκη»!
Ο σερραίος προπονητής ξεπέρασε τον πονοκέφαλο, αλλά ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα δέχθηκε πέντε γκολ μέσα σε ένα ημίωρο και γνώρισε την πιο βαριά ήττα της στο πρωτάθλημα. Προσπαθεί λοιπόν μέσα από τις προπονήσεις και τις συζητήσεις με τους παίκτες να βρει τις λύσεις ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.
Όσον αφορά στις φήμες περί μη ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ηρακλή, είναι ένα θέμα που θʼ απασχολήσει τον ίδιο και τη διοίκηση στο τέλος του Πρωταθλήματος, όταν λήξει το συμβόλαιό του. Τότε οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσουν ήρεμα και ανάλογα θʼ αποφασίσουν.
Όσο για τα ονόματα των υποψηφίων προπονητών, που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ειδικά το άκουσμα του ονόματος του Γιώργου Δώνη προκαλεί τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών. Προτιμούν την επάνοδο του Σάββα Κωφίδη και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που είναι τα αγαπημένα παιδιά της «κυανόλευκης» κερκίδας.
Τη δεδομένη στιγμή, πάντως, δεν τίθεται θέμα προπονητή και ο Κατσαβάκης απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης.


Σχολιάστε εδώ