Ενώ δεν έχουν να πληρώσουν τους εργαζόμενους, αγοράζουν κτίρια!

Και το θυμήθηκαν τώρα που έληξε το συμβόλαιο ενοικίου, όταν είχαν υπογράψει προσύμφωνο για αγορά του κτιρίου από το 2006!
Έτσι άρον άρον συντάσσουν ένα έγγραφο με τις υπογραφές των Γ. Αποστολόπουλου, Γ. Μωραΐτου και Δ. Καπετανάκη στο οποίο λένε ότι «λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η εταιρεία» έψαξαν για μεθόδους leasing και τελικά μόνο η κρατική ΑΤΕ Leasing τους έδωσε προσφορά (να πληρώνουν 42.000 ευρώ τον μήνα για 20 χρόνια). Το 2005 η εταιρεία King Hellas αποτίμησε, όπως λένε, το κτίριο σε περίπου 9 εκατ. ευρώ και επειδή προσθέσανε άλλα 2 εκατ. ευρώ σε «υπερσύγχρονα μέσα τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής» και επειδή «η θέση του είναι απολύτως εξυπηρετική» υπερθεματίζουν στην αγορά του γιατί θα το αγοράσουν μόνο με… 6 εκατ. ευρώ (τζάμπα πράμα…)! Εδώ μπορεί σε λίγο να μην υπάρχει η ΛΑΡΚΟ με τα τραγικά λάθη του κ. Τσουκαλά (του… εισαγόμενου από τη Νέα Υόρκη, που έχει… συντροφικές πλάτες δημοσιογραφικού στελέχους της «Καθημερινής») και αυτοί «φεσώνουν» με… κτίρια την εταιρεία!
Δώσε και μένα μπάρμπα…
Το… φαγοπότι όμως αφορά όλες τις εκδηλώσεις των «golden boys». Οι δωρεές που κάνανε για το 2007 (πού και με ποια κριτήρια;) ξεπερνούν τις 820 χιλιάδες ευρώ, άλλες χορηγίες σε «πολιτιστικές εκδηλώσεις» 572 χιλιάδες ευρώ, για δημόσιες σχέσεις 59 χιλιάδες, για πιστωτικές κάρτες των στελεχών 73,5 χιλιάδες ευρώ (!), για κάρτες… βενζίνης 159 χιλιάδες ευρώ, έξοδα φιλοξενίας (!) 95 χιλιάδες, οι δικηγόροι πήραν 213 χιλιάδες ευρώ (!) και βέβαια τα… ταξιδάκια κόστισαν 326 χιλιάδες.
Όλα μαζί μας κάνουν 2 εκατ. 349 χιλιάδες ευρώ. Για το 2008 μειώσανε τις… φιοριτούρες στο 1 εκατ. 518 χιλ. ευρώ!
Και νιώθουν… καλά! Πέρυσι τον Ιανουάριο είχανε μοιράσει επίσης 50 «πιστωτικές κάρτες» («δώσε και μένα μπάρμπα») και φέτος τον Ιανουάριο τις περιόρισαν στις… δύο!
Όπως και τη… μαμούθ μισθοδοσία. Από 377.816 ευρώ τον μήνα που δίνανε τον Ιανουάριο του 2008, φέτος τον Ιανουάριο η μισθοδοσία «έπεσε» (μόνο…) στα 266.674 ευρώ, όσο δηλαδή στοιχίζουν στη ΛΑΡΚΟ μόνο οι δικηγόροι που απασχολεί.


Σχολιάστε εδώ