Γίνονται… προσλήψεις στο RTL Greek !

Η εγκατάσταση του RTL Greek στον Alpha Ελλάδας άρχισε με τις εγκρίσεις νέων γερμανικών μοντέλων προγράμματος ήδη από τον Απρίλιο-Μάιο. Η πρόσληψη της Έμυς Λιβανίου, η οποία ανακοινώθηκε από την κουτσομπολίστικη εκπομπή του καναλιού «Κους κους» την περασμένη εβδομάδα είναι ενδεικτική της λάιτ στροφής που κάνει το κανάλι στην τηλεοπτική ψυχαγωγία. Το σόου «Το 10», «Die Zeht» στα γερμανικά, είναι μια εκπομπή με τα δέκα καλύτερα βίντεο κάθε εβδομάδας τα οποία σχολιάζονται σατιρικά ή κοροϊδευτικά. Η δε Γερμανίδα παρουσιάστρια είναι φτυστή η Λιβανίου. Με τον ίδιο τρόπο ανακοινώθηκε και η συνέχιση συνεργασίας του καναλιού με τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος εκτός από την εκπομπή του Σαββατοκύριακου ανέλαβε να παρουσιάσει πολιτική εκπομπή για τις ευρωεκλογές. Και ενώ ο Γ. Αυτιάς, η Ναταλία Γερμανού και η Βίκυ Χατζηβασιλείου περιμένουν την απόφαση της διοίκησης για τα συμβόλαιά τους, από το κανάλι αποχωρεί η Βίκυ Καγιά, την οποία δεν εντάσσουν τα σχέδια τους οι Γερμανοί.
Το επιχείρημα πάντως των Γερμανών ότι το πρόγραμμα της εθελουσίας δεν ήταν πρόγραμμα απολύσεων, καταρρέει μπροστά στην πραγματικότητα. Μόλις εξαναγκάστηκε σε συμμετοχή στην εθελούσια ο διευθυντής σύνταξης Γιάννης Σμυρλάκης, το RTL κάλεσε τον Γιώργο Ψύλλια από το Star για να αναλάβει τη θέση του στις ειδήσεις.
Ταυτόχρονα, ειδικά για τις ειδήσεις πάντως, μετά τον διαχωρισμό των τμημάτων σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα, επικεφαλής σκηνοθετών ανέλαβε ο Ν. Πετρόπουλος. Ένα από τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον Alpha-RTL φαίνεται πως θα είναι και η Λώρα Ιωάννου, με προϋπηρεσία στον ΑΝΤ1 και στο Κανάλι της Βουλής.


Σχολιάστε εδώ